Последните дни са интензивни за ЦСКА, като са свързани с

...
Последните дни са интензивни за ЦСКА, като са свързани с
Коментари Харесай

ЦСКА се прибра със самолет от мача с Черноморец

Последните дни са интензивни за ЦСКА, като са свързани с две гостувания в границите на по-малко от 72 часа.

В сходен сбит цикъл от мачове е нужно времето да бъде оптимално усъвършенствано и по тази причина през вчерашния ден футболистите на отбора трябваше да пътуват непосредствено от летище София към подготвителната база в Панчарево, с цел да проведат възстановителното си занятие след успеха с 3:0 над Черноморец Балчик оня ден.
 ЦСКА отнесе солидна санкция след мача в Балчик
ЦСКА отнесе солидна санкция след мача в Балчик

" Червените " ще би трябвало да платят глоба в размер на 6300 лв.

Армейците останаха да преспят в Албена след мача, а през вчерашния ден сутринта пътуваха до Варна, откъдето хванаха полет за столицата. Последва подготовка и чак по-късно отборът бе освободен за броени часове на отмора.

Днес следобяд армейците още веднъж ще се готвят въз основата си, а незабавно по-късно отпътуват за Пловдив, където в неделя ще срещнат Крумовград на подготвителния комплекс на Ботев " Никол Щерев-Старика " в Коматево.

В състава няма физически проблеми след визитата на втородивизионния Черноморец Балчик, като напусналият наложително терена в средата на втората част Сейни Санянг е получил крампа, а не разтежение, каквито бяха първичните подозрения. Той се включи пълноценно във вчерашното занятие на 31-кратните първенци, твърди " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР