Последните дни от 2018 г. бавно, но сигурно, се изнизват.

...
Последните дни от 2018 г. бавно, но сигурно, се изнизват.
Коментари Харесай

Филмите със супергерои през 2019 г.

Последните дни от 2018 година постепенно, само че несъмнено, се изнизват. Ето за какво е време да надникнем и какво ни е приготвила идната 2019 година откъм филми с обичаните ни супергерои.

" Капитан Марвел "

За първия супергероиски филм ще би трябвало да изчакаме чак до март, само че ще си заслужава. В " Капитан Марвел " ще забележим по какъв начин Бри Ларсън се превъплъщава в Карол Денвърс, която е изгубила паметта си при случай. Благодарение на ДНК на извънземната раса крий животът ѝ е избавен, а тя придобива свръхсили.


Това ли е най-силният супергерой

Втори филмов откъс на " Капитан Марвел " с Бри Ларсън

Капитан Марвел е част от междугалактическия военен отряд Starforce, предвождан от Уолтър Лоусън (Джуд Лоу), който се бори с неправдите в Галактиката. Очертава се това да бъде и най-силният супергерои в киновселената на Marvel, тъй че няма по какъв начин да не се вълнуваме.

Публикация, споделена от Marvel Studios’ Captain Marvel (@captainmarvelofficial) на Дек 8, 2018 в 11:15 PST

След нов случай обаче Капитан Марвел се озовава назад на Земята в приятната компания на Ник Фюри. Спомените от предишното ще стартират да я връхлитат и тя ще разбере, че в действителност е човек. Тя ще се окаже и единствената вяра на хората, тъй като извънземната раса скръл, предвождана от Талос (Бен Менделсон), готви инвазия.



Премиерата на " Капитан Марвел " е на 8 март

" Шазам! "

Този супергерои ще направи дебюта си в киното, само че този път той е част от DC. Били Батсън е напълно нормално момче, което обаче е определено от тайнствен вълшебник да придобие суперсили.


Кой е новият супергерой от вселената на DC

И какво знаем за него

Достатъчно е да каже една единствена дума - Шазам (Shazam). Правейки това, той се трансформира във възрастен, който може да лети, има нечовешка мощ, слух и експедитивност. Това ще бъде огромен потрес за Били и той ще би трябвало бързо да се научи по какъв начин да употребява необятния подбор от качества.

Публикация, споделена от SHAZAM! (@shazammovie) на Дек 6, 2018 в 9:11 PST

А самата дума и силите му са по никакъв начин инцидентни.

S (Соломон)
H (Херкулес)
А (Атлас)
Z (Зевс)
А (Ахил)
М (Меркурий)

А това значи, че разполага с интелекта на Соломон, силата на Херкулес, волята на Атлас, светкавицата на Зевс, силата на Ахил и бързината на Меркурий. Били, като дете, се играе от Ашър Ейнджъл , а като възрастен супергерой - от Закъри Леви .

Интересното към Шазам е, че първоначално си се е казвал Капитан Марвел. Аха, тъкмо като героинята на Бри Ларсън. И много дълго време е по този начин. През 2012 година DC трансформират името на Шазам, с цел да избегнат правни разногласия.



Премиерата на " Шазам! " е на 5 април

Hellboy

Феновете на дяволското момче сигурно много дълго чакат този филм, и той най-сетне е на хоризонта. Този път обаче в ролята на Хелбой ще забележим Дейвид Харбър (Stranger Things), а не Рон Пърлман. За жал към този миг филмов откъс няма, а единствено постер, само че имаме малко информация към сюжета.

Legendary AF. #Hellboy - In theaters April 12, 2019. pic.twitter.com/SxMCFet9wt
— Hellboy (@HellboyMovie) 1 октомври 2018 година

Хелбой ще би трябвало да се изправи против антична вълшебница, която желае да унищожи хората. Той, несъмнено, не желае нищо неприятно да им се случи и по тази причина ще би трябвало да премери сили с много по-могъщия противник.

 Първи постер на новия
Хелбой се завръща

Минаха години, а рогата са пораснали

Премиерата на Hellboy е на 12 април

Avengers: Endgame

Годината умерено може да свърши и тук, тъй като четвъртият и финален филм за Отмъстителите се обрисува да бъде героичен. В него ще забележим какви са следствията от щракването на Танос и ще създадем вечерна инспекция на редиците.

 Avengers: Endgame - първи трйлър и публично заглавие на кино лентата
Първи филмов откъс на последния филм за Отмъстителите

Краят е част от приключението

Те обаче ще се окажат много оредели. От първия филмов откъс видяхме, че сигурно оживелите са: Черната вдовица, Капитан Америка, Брус Банър, Небула, Тор и Ястребовото око . Към тях най-сетне ще се причисли Ант-Мен , а доста евентуално и Осата, само че за нея не знаем нищо.

Публикация, споделена от Avengers: Infinity War (@avengers) на Дек 7, 2018 в 6:03 PST

Тони Старк е оживял, само че се намира някъде в открития космос без вода и храна, а и кислородът му свършва. Ще забележим и за какво Ник Фюри повика Капитан Марвел на помощ в самия завършек на " Отмъстителите: Война до безкрайност ".

 Avengers: Endgame счупи върха на Disney за най-гледан филмов откъс
Последният филм за Отмъстителите към този момент чупи върхове

Не сме и очаквали нещо по-различно

И по какъв начин супергероите ще отговорят на удара, който Танос нанесе цялата планета. Като цяло, има доста въпроси, на които Avengers: Endgame би трябвало да даде отговори.



Премиерата на Avengers: Endgame е на 26 април

" Х-Мен: Тъмния феникс "

Супергеройските завършения не престават с X-Мен, където нещата ще се объркат доста. Джийн Грей (Софи Търнър) ще претърпи акцидент по време на избавителна задача, когато мистериозна галактическа мощ удря кораба ѝ.

 Първи филмов откъс на
Първи филмов откъс на " Х-Мен: Тъмния феникс "

Какво да чакаме от кино лентата

Тя се връща невредима на Земята, само че схваща, че нещо с нея не е наред. Силите ѝ са доста по-големи отпреди, само че не може да разбере по какъв начин да ги управлява. Джийн наранява околните си, а и освен тях, и заплашва да унищожи Х-мен.

Публикация, споделена от X-Men Movies (@xmenmovies) на Окт 12, 2018 в 12:00 PDT

Те, от своя страна, ще би трябвало да се обединят, с цел да спасят както себе си, по този начин и Джийн, която се е трансформирала в Тъмния феникс.



Премиерата на " Х-Мен: Тъмния феникс " е на 7 юни

Spider-Man: Far From Home

Спайдърмен е един от обичаните ни супергерои и през 2019 година ще се завърне с нов филм. В " Спайдърмен: Завръщане вкъщи " видяхме по какъв начин Питър Паркър се учи и се пробва да овладее суперсилите си. Тогава той се снабди и с необикновен костюм от Тони Старк, който правеше чудеса.

 На какво се подлага Том Холанд за ролята си на Спайдърмен
Какви жертви се изискват, с цел да бъдеш Спайдърмен

Не са по никакъв начин здравословни

В Spider-Man: Far From Home обаче нещата ще бъдат по-различни. Официалният синопсис гласи, че Питър и приятелите му ще отидат на лятна почивка в Европа. Там обаче той ще бъде потърсен от Ник Фюри, тъй като се е появил нов изверг, който заплашва международния мир.

 Spider-Man: Far From Home, Мистерио и Джейк Джиленхол - артистът удостовери присъединяване си във кино лентата
Джейк Джиленхол постави завършек на мълчанието

Спайдърмен си има нов изверг

Този изверг е Мистерио, който ще бъде изигран от Джейк Джиленхол. Всичко наподобява доста обещаващо, а предходната седмица на Comic Con Experience в Бразилия посетителите на събитието са видели и първия филмов откъс. Sony и Marvel обаче очевидно са решили да измъчат останалата част от света, тъй като още не са го пуснали публично.

Това обаче се чака да се случи до края на годината.

Премиерата на Spider-Man: Far From Home е на 5 юли

" Новите мутанти "

Това е един много обещаващ филм, който обаче изпитва доста съществени усложнения. Първия филмов откъс беше пуснат преди повече от година, а премиерата трябваше да се състои през 2018 година Това обаче не се случи и филмът беше отсрочен чак за лятото на 2019 година

Публикация, споделена от New Mutants (@newmutantsfilm) на Дек 5, 2017 в 6:00 PST

В основните функции ще забележим Мейзи Уилямс, Аня Тейлър-Джой, Чарли Хийтън, Хенри Зага и Блу Хънт . Петимата младежи са затворени в " болница ", тъй като са мутанти, рискови за обществото - най-малко съгласно доктор Сесилия Рейес (Алисия Брага).

Към момента информацията към кино лентата се изчерпва почти с това, тъй като съгласно доста източници съвсем половината подиуми са били снимани отначало.



Премиерата на " Новите мутанти " е 2 август

Joker

Това е филмът за Жокера, в който в основната роля ще влезе Хоакин Финикс . Казваме го, тъй като има и разгласен обособен филм, в който Жокера ще бъде Джаред Лето. Малка каша се заформя, само че да забележим какво ще излезе.

 Първи фрагменти на Хоакин Финикс като Жокера
Първи фрагменти на Хоакин Финикс като Жокера

Снимките на продукцията започнаха в Ню Йорк

Артър Флек, по този начин се обрисува да се споделя Жокера, е комедиант, който се намира в много сложен интервал от живота си. Провалите му следват един различен, а това води отключването на експанзия, която той канализира през облика на Жокера.

Премиерата на Joker е на 4 октомври
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР