Последните дни на кралица са на фокус в нова книга. В

...
Последните дни на кралица са на фокус в нова книга. В
Коментари Харесай

Елизабет Втора знаела, че ѝ остава малко време


Последните дни на кралица са на фокус в нова книга. В фрагмент, оповестен от " Daily Mail " от идното издание на кралския биограф Гайлс Брандрет " Elizabeth: An Intimate Portrait ", той написа, че починалата кралица се била примирила с наближаващия край, и това ставало ясно от визитата на преподобния доктор Иън Грийншийлдс в Балморал през уикенда преди тя да почине.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 195
" Истината е, че Нейно Величество постоянно е знаела, че оставащото ѝ време е лимитирано. Тя одобри това като берекет ", написа Брандрет.

" Нейната религия беше всичко за нея. Тя ми сподели, че не съжалява ", сподели доктор Грийншийлдс, имайки поради последния уикенд, който прекарал с нея в Балморал.

Както към този момент писахме, има и клюки, че Нейно Величество има рядка форма на миелома, рак на костния мозък, " което би обяснило нейната отмалялост и загуба на тегло и тези " проблеми с подвижността ", за които постоянно ни разказваха през последната година от живота ѝ ", се споделя в книгата на Брандрет. Той изяснява, че не е изненадващо, че повода за нейната гибел се смята напредналата ѝ възраст, пише Дир.бг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР