Последните 5 автобуса, които ще пътуват до планина Витоша ще

...
Последните 5 автобуса, които ще пътуват до планина Витоша ще
Коментари Харесай

Тръгваме с велоавотбуси до Витоша след месец

Последните 5 рейса, които ще пътуват до планина Витоша ще бъдат оборудвани с велобагажник . По линия 63 и 66 ще бъде оборудван по един рейс с велобагажник. Това заяви зам.-председателят на Комисията по превоз в Столичния общински съвет Зафир Зарков, заяви БГНЕС.

Той изясни, че процесът по основаването на тази опция е почнала около признатите през февруари промени в Наредбата за организация на придвижването на Столичната община, с които позволи на притежателите на колела и е -тротинетки да ги транспортират гратис в метрото и градския превоз, както и разшири диапазонът, в който това е допустимо.

Целта е да усъвършенства маршрута до Витоша, както и тези рейсове да бъдат добре обозначени . Тази линия ще бъде смесена като разясни, че се надява това да бъде реалност след месец.

Според Европейския център по транспортни политики обаче концепцията на Столичната община е рискова и недомислена. Милен Бранков от центъра риторично попита дали е редно да се подтиква карането на колела в планината предвид на неналичието на съответна поддръжка на пътя от Драгалевци до Морените. Той дефинира концепцията като екзотична.
 Снимка 526826
Източник:

Припомняме, преди месец общинският консултант Борис Бонев от Спаси София настоя на автобусните линии 63 и 66.

А на 29 януари
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР