Последните 3 месеца бяха изключително тежки. Не бих пожелал тази

...
Последните 3 месеца бяха изключително тежки. Не бих пожелал тази
Коментари Харесай

Илон Мъск пак има болки в гърба

" Последните 3 месеца бяха извънредно тежки. Не бих поискал тази болежка на никого. "

Това написа преди няколко дни в Twitter Илон Мъск в отговор на жалостива публикация на The Wall Street Journal, фокусирана не върху бизнес проблемите на бизнесмена, а върху персоналните му болежки и недоспиването - проблеми, които регулярно притеглят вниманието към него. Особено в сложни моменти, през каквито милиардерът минава от 4 месеца насам.

Самоопределящ се като наномениджър, Илон Мъск от дълго време гази надълбоко в проблемите на фирмите, които ръководи, в това число SpaceX и Tesla, написа profit.bg.

Той постоянно работи до късно през нощта и спи малко, само че откогато пое собствеността върху Twitter в края на октомври 2022 година натоварването му е повишено до повече от 120 часа седмично от 80 часа преди този момент. Той показа това пред вложителя Рон Барон през ноември на конференция, напомня WSJ.

" Отивам да дремя, разсънвам се, работя, лягам, разсънвам се, работя – върша това седем дни в седмицата ", сподели Мъск. " Ще би трябвало да върша това още известно време – нямам избор – само че мисля, че откакто Twitter тръгне по верния път, ще е доста по-лесен за ръководство от SpaceX или Tesla. "

Инвеститорите в Tesla от дълго време показват терзанията си, че Мъск е заплеснат поради Twitter, а някои даже го приканиха да се отдръпна от ръководството на платформата.

Той даде обещание да притегли различен основен изпълнителен шеф на Twitter (ако откри " задоволително малоумен " претендент за тази натоварваща позиция) и отхвърли рецензиите, че не е зает с другите бизнеси на своята империя, заявявайки, че не е пропуснал нито една значима среща на Tesla. 

" Все още правя доста работа в Tesla! ", написа Мъск в Twitter през ноември. " Бях в нашия инженерен офис в Пало Алто до късно вечерта в четвъртък, след което трябваше да обърна към Ню Йорк. "

Преди да купи Twitter, Мъск е споделял, че нормално заспива към 3 часа сутринта и се старае да има шест часа сън, преди да се разсъни и незабавно да ревизира телефона си за нови незабавни случаи.

Тези дни Мъск съобщи, че спи в централата на Twitter в Сан Франциско, където е обезпечил кревати и за чиновниците.

Графикът му се е трансформирал в легенда. Миналия месец почитател в обществените медии не можеше да повярва на еднодневния маршрут на Мъск: Той свидетелства в правосъдно дело в Сан Франциско сутринта, участва на събитие на Tesla в Невада същата вечер, а по-късно се срещна с екипа за изкуствен интелект на Tesla късно през нощта.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР