Последни сме по ваксинация и трябва дълбоко да се замислим,

...
Последни сме по ваксинация и трябва дълбоко да се замислим,
Коментари Харесай

Президентът Радев в Брюксел: България успя да пречупи пандемията, без да затваря страната

Последни сме по имунизация и би трябвало надълбоко да се замислим, съобщи през днешния ден президентът Румен Радев при идването си за присъединяване в съвещанието на Европейския съвет в Брюксел, където държавните и държавните ръководители от Европейски Съюз ще беседват по разнообразни въпроси, в това число за преодоляването на пандемията от коронавирус.

Не можем да твърдим, че България е опасност никога, добави президентът във връзка по-ниския дял на имунизираните у нас. Пандемията е доста динамична като разпространяване в другите страни. Трудно се откриват единни стандарти в Европа. България прави всичко допустимо, уточни президентът.

Той означи, че служебното държавно управление е основало всички нужни условия, който желае, да може да се имунизира. България съумя да пречупи пандемията, без да затваря страната, което щеше да има пагубни последствия върху стопанската система, обществения живот, образованието, добави президентът. Мисля, че отстъплението на заболяването, което виждаме през днешния ден, би трябвало да бъде употребявано за подсилване на нашата здравна система, добави президентът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР