Последни проучвания сочат, че маструбацията при жените се оказва важна

...
Последни проучвания сочат, че маструбацията при жените се оказва важна
Коментари Харесай

За жените: съвети при маструбиране

Последни изследвания сочат, че маструбацията при дамите се оказва значима за здравето

Не се срамувайте, това е обикновено за всяка жена. Освен това е здравословно, тъй като покачва имунната ви система, по- рядко ще страдате от главоболие и понижава напрежението.

Използвайте вибратор

Вибраторите не са толкоз мощни, колкото си мислите, че са и са доста по-приятни, в сравнение с си мислите. Ще изпитате чувства, които в никакъв случай преди не сте изпитвали.

Сменяйте посоката

Няма значение дали употребявате вибратор или употребявате ръцете си. Така или другояче, сменяйте придвижването. Вариацията е основна.

Гледайте порно

Порното не е единствено за мъже. Жените също могат да гледат. Това сигурно ще ви помогне. Ако желаете изтривайте историята си на браузъра.

Докосвайте зърната си

Докосвайте зърната си. Не е нужно да се придържате към долната част. Има и други места от тялото ви, които също се нуждаят от внимание.

Пуснете си музика

Пуснете си музика. Това ще усъвършенства настроението ви и ще ви предразположи. Музиката е известна със мощното си влияние върху нас.

Завийте се за де се чувствате по спокойна

Влезте под завивките. Ако се чувствате незащитена, когато се докоснете. Това ще ви даде малко спомагателна дискретност.

Фантазирайте си

Вместо да гледате фотоси или да четете сексуален разказ, можете да пандизите очи и да фантазирате за нещо секси. Тази техника прави чудеса.

Не използвайте краставици

Не използвайте краставици или домашни предмети, с цел да маструбиране, тъй като  може да се нараните или да се болестите с нещо. Вместо това поръчайте играчка от някой уебсайт.

Не се назорвайте

Не се назорвайте. Ако не се чувствате комфортно или не сте в настроени пробвайте различен път.

Намерете вашата G точка

Поставете едната си ръка върху тъкмо над костта. С другата ръка използвайте 2 пръста и ги вкарайте, докосвайки горната част на вагината си. е най-чувствителната, където натискате сред двете ръце, е типичната област в, която би трябвало да се намира вашата  на G точката.

Инфо: https://love.allwomenstalk.com/pixabay

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР