Последни дни от записването за голямата конференция за онлайн маркетинг

...
Последни дни от записването за голямата конференция за онлайн маркетинг
Коментари Харесай

Последни дни от записването за голямата конференция за онлайн маркетинг и търговия в Пловдив - Digital4Plovdiv

Последни дни от записването за огромната конференция за онлайн маркетинг и търговия в Пловдив. Остават още няколко дни преди цените да се вдигнат. Включете се още през днешния ден! Каним Ви на едно особено събитие, което имаме достойнството да се организира в Пловдив на 30 ноември 2017. 

Ще се състои бизнес събитието Digital4Plovdiv - Специализирана конференция за онлайн търговци и интернет бизнесмени. Очакват се 300 участници от цяла България, 3 зали, 30 лектора с настоящи тематики в интерес на онлайн продажбите. 

Почетните посетители на събитието ще са кметът на община Пловдив - Иван Тотев и ръководителят на Търговско-промишлената камара в Пловдив - д.и.н Добрина Проданова както и Пламен Русев, организара най-голямата цифрова конференция за Европа - Webit.

Ще можете да чуете лектори от Гугъл, Grabo, Framar, DHL и още доста известни лица. Ще чуете тематики свързани със SEO трендове 2018г, Счетоводство за онлайн магазин, Оптимизация на разноските за реклама, Социални мрежи, AdWords практики и още доста... както и вдъхновяващи лекции от персоналните истории на съумели магазини/специалисти под формата на Best Practice и Workshop.

Остават няколко дни опция за регистрация с преференциални цени в ранно записване.

За всички читатели на Plovdiv24.bg сме извоювали отстъпка при записване до 25-ти от 15% отстъпка. Просто последвайте адреса на сайта и въведете промокод: Plovdiv24Digital

Запазете своето място на уеб страницата на D4P тук!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР