Последни данни за разпространението на коронавируса: Продължават коментарите между партиите

...
Последни данни за разпространението на коронавируса: Продължават коментарите между партиите
Коментари Харесай

ОБЗОР: БСП започна разговори за третия мандат, Трънчето поиска отвод на прокурор

Последни данни за разпространяването на ковид:

Продължават мненията сред партиите дали ще има държавно управление от третия мандат.

Блъснатото в Старосел 6-годишно дете има потребност от кръвоприливане. Детето е в тежко положение в болница в Пловдив. Семейството на момчето заяви, че се търсят донори от всички кръвни групи.

Голяма част от дърво се е откършила рано тази заран и е паднала на тротоар в Пловдив. Инцидентът е станал пред СУ „ Пейо Крачолов Яворов “ на бул. „ България “, алармира четец на TrafficNews.bg.

Сериозен противозаконен боеприпас в това число и гранатомет откриха при спецкация на Елените.

Почина известният български режисьор и сценарист Иван Черкелов.

Пловдивските огнеборци имаха много работа към през миналото денонощие.

41-годишният Иван Тръненски - Трънчето от Хисаря, който е главно настоящо лице във въоръжения обир на казино в ЖР „ Тракия” през декември предходната година, през днешния ден застана пред съда. В опит още веднъж да шиканира процеса, той изиска отказ на наблюдаващия прокурор Галин Гавраилов, като се обоснова с това, че преди време същият обвинител се е явявал по друго негово дело за обезчестяване. Прокурорът съобщи, че настояването за отказ е безпричинно.

Министерството на здравеопазването разгласи социална поръчка с предмет: „ Закупуване на санитарни транспортни средства за превоз по въздух (хеликоптери), обезпечени с нужното съоръжение и инсталация за потребностите на незабавната здравна помощ “. Ще бъдат закупени шест медицински хеликоптера, като е планувана алтернатива за закупуване на два спомагателни.

Собственикът на завод за дограма в „ Изгрев” Ангел Карагьозов още веднъж не се яви пред съда, под предтекст, че е болен. В правосъдната зала, юристът му Орлин Търновалийски показа болничен лист от през днешния ден. Карагьозов е с повдигнати две обвинявания, за които би трябвало да дава отговор пред Темида. Едното е за присъединяване в скица за пазаруване на гласове преди изборите през април месец 2021 година, а другото - за нелегално владеене на муниции.

Четирима се озова в ареста поради притежение на опиати.

Голям пожар пламна в гориста околност край вилното населено място " Старите лозя " в Казанлък през днешния ден.

За първи път в България беше разпознат подвариантът на COVID-19 ВА.4 в София (град) и област Бургас. Това оповестиха от Националния център по заразни и паразитни заболявания.

" Демократична България " ще поддържа измененията, заложени в антикорупционните закони, както и кандидатурата на Бойко Рашков за началник на антикорупционната организация. Това разгласи правосъдният министър Надежда Йорданова.

Пешеходка пострада при злополука в Пловдив. Малко преди 20 часа през вчерашния ден, на кръстовище сред бул. „ България “ и бул. „ Цар Борис III Обединител “, лек автомобил „ Форд “ блъснал пресичаща на пешеходната пътека жена.

Публикувани са към този момент резултатите за второто класиране за гимназиите, оповестиха от МОН. Кандидатите могат да ги ревизират на с входящ номер и код.

Делото за регистрация на " Продължаваме промяната " е планувано за 5 август, оповестиха от Софийския градски съд (СГС). Те внесоха своите документи предходната седмица, дни преди да изтече тримесечният период след учредителното заседание. То беше в Пловдив на 16 април.

Комплексният план за Античния конгрес на Филипопол - Изток и Юг бе импортиран през днешния ден наново за координиране в Националния институт за недвижимо културно завещание. Заявлението от името на заместник-кмета по просвета, археология и туризъм на община Пловдив Пламен Панов в НИНКН е съпроводено от два кашона с цялостната документи.

Ботев и АПОЕЛ дадоха конференция преди срещата сред двата тима на следващия ден в София от втория прелиминарен кръг в Лигата на конференциите.

Върховният административен съд се произнесе по три тъжби на сдружението „ Евролаб 2011 “ ЕООД по случая с Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, оповестиха от съда. Съда върна на компанията товареното и разтоварването на „ Капитан Андреево “. От БАБХ оповестиха, че не са осведомени с решението.

Министър-председателят Кирил Петков направи изненадваща инспекция на Топлоелектрическа централа „ Брикел “ в Гълъбово.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР