Последната снимка на Крисчън Оливър преди трагичната му смърт беше

...
Последната снимка на Крисчън Оливър преди трагичната му смърт беше
Коментари Харесай

Актьорът от „Speed ​​Racer“ Крисчън Оливър, две малки дъщери, положени да почиват след трагичната самолетна катастрофа в Карибите, докато се разкрива последната снимка

Последната фотография на Крисчън Оливър преди трагичната му гибел беше разкрита.

51-годишният артист почина на 4 януари, когато дребният аероплан, в който беше, „ падна в океана “ край карибски остров.

Звездата от „ Ловци “ и „ Скоростен играч “, чието същинско име е Кристиан Клепсер, беше с дъщерите си Мадита, 12, и Аник, 10, когато те починаха дружно с водача си Робърт Сакс по време на обречения полет.

Актьорът беше положен на дребна гала в Ел Ей в понеделник, на която участваха близки от фамилията и другари, съгласно близкия другар на Оливър Константин Рихтер, основен изпълнителен шеф и създател на Blockdaemon.

Във вторник Рихтер показа сърдечна обява в обществените медии в чест на артиста, която включва последната фотография, направена на Оливър единствено часове преди да бъде погубен.

„ На 4 януари трима от най-скъпите хора в живота ми починаха по време на самолетна злополука на Бекия “, стартира Рихтер. „ Онзи предопределен ден Крисчън заведе 2-те си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР