Последната седмица от сезона на Скорпиона е тук, а звездите

...
Последната седмица от сезона на Скорпиона е тук, а звездите
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще се радват на най-голям късмет тази седмица

Последната седмица от сезона на Скорпиона е тук, а звездите са подготвили много неща!

Слънцето образува квадрат с Юпитер на 15 ноември, предизвиквайки у нас прилив на сила. До 17 ноември нападателният Марс ще се опълчи на нестабилния Уран , което може да докара до непредвидени прояви на спорове и импулсивно взимане на решения, описват от.

Главното астрологично събитие тази седмица ще се състои на 19 ноември – тогава лунното затъмнение може да провокира някои разтърсващи промени. Това събитие постоянно задейства лунните възли, които символизират както предишното, по този начин и бъдещето, трансформирайки момента в съдбоносен. Лунното затъмнение има силата да форсира неизбежните повратни точки в живота ви, които въпреки и да са неизбежна част от растежа ни, могат да бъдат плашещи.

След като сезонът на Скорпионите ни е оказал помощ да се свържем с страстите си, да изградим по-интимни връзки с другите и да осъзнаем дълбоки истини, от 21 ноември щафетата поема сезонът на Стрелеца . Той ще донесе приключенско въодушевление, тъй че се пригответе!

Въпреки всичко това обаче, тази седмица ще бъде изключително приятна и късметлийска за няколко зодиакални знака , които ще съумеят да трансфорат хаоса в действие.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР