Последната седмица даде повод за радост на голяма част от

...
Последната седмица даде повод за радост на голяма част от
Коментари Харесай

Axie Infinity, Decentraland и Ape Coin имат силна седмица. Може ли този меме токен да ги задмине?

Последната седмица даде мотив за наслада на огромна част от вложителите, вложили своите средства в криптовалутни активи. Проекти като Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA) и Ape Coin (APE) покачиха цената си фрапантно и донесоха огромни облаги на своите общности.

Въпросът е може ли една от най-новите монети в лицето на Meme Kombat да повтори и даже да задмине триумфите на тези към този момент одобрени планове. Сега ще октрием отговора на тъкмо този въпрос.

 

Meme Kombat

Защо AXS, MANA и APE се движат толкоз добре?

За да разберем какво движи тези три криптовалути напред, би трябвало да разгледаме какво тъкмо съставляват те.

Axie Infinity е виртуален свят, цялостен със сладки и в същото време страховити създания, наречени Axies. Всъщност концепцията е хората да се запознят с блокчейн технологията по един занимателен метод.

Decentraland е първата децентрализирана метавселена. На тази платформа потребителите могат да основават, претърпяват и монетизират друго наличие, както и да вземат участие в обществени събития.

Ape Coin пък е токенът, който зарежда екосистемата на APE. Притежателите му имат директна роля в ръководството на плана, както и достъп до извънредно наличие, мърчандайз и услуги.

Общото сред всички тях е, че те оферират нов взор над блокчейн технологията и по тази причина ползата към тях не стопира да пораства. Само в последната седмица те покачиха цената си както следва:

  • AXS с 15.36%;
  • MANA с 11.18%;
  • APE с 14.42%.

Един нов план обаче има капацитета да усъвършенства техните достижения и това е Meme Kombat. Сега е време да разберем какво тъкмо съставлява тази криптовалута и за какво може да се окаже една от най-перспективните за 2023 година.

Какво съставлява Meme Kombat?

Както загатва и самото име, е гейминг платформа за крипто залози на борби сред разнообразни известни мемета. Напреднал изкуствен интелект се грижи този развой да бъде допустимо най-неподправен, което подсигурява едно вълнуващо и непредвидимо гейминг преживяване.

Всички интервенции на платформата се зареждат от прилежащата и монета $MK. Тя е построена на мрежата на Етериум и все още се намира във фаза на предварителна продажба, а цената и е тъкмо $0.214.

Залагането се прави по 3 съществени метода:

  1. PVP (Player vs. Player) – Залози непосредствено състезател против играч;
  2. PVGame (Player vs. Game) – Залози против самата игра, като тук към този момент се включва анализирането на разнообразни коефициенти;
  3. Dirct Betting – Залог на съответна борба или аватар.

Победителите печелят награди, в това число спомагателни Meme Kombat ($MK) монети.

Важно е да се спомене също, че за разлика от по-голямата част основателите на подобен вид платформи, водачът на Meme Kombat и неговият екип са известни. Това значи, че те застават персонално зад плана, а това е високо ценено измежду вложителите.

Meme Kombat

Защо Meme Kombat е една от най-перспективните криптовалути за 2023 година?

Meme Kombat се намира към момента в четвърта фаза от своята предварителна продажба, по тази причина цената за една монета е единствено $0.214. Това обаче ще се промени още през идните 24 часа, защото тогава е планувано прекосяването към фаза 5.

Потенциално това може да е най-хубавият миг да се включите в плана преди Meme Kombat да излезе на борсата. Това ще ви подсигурява, че сте закупили токена на най-хубавата цена и можете оптимално да се възползвате от неговия капацитет.

Един от най-атрактивните аспекти на Meme Kombat са опциите за печелене на въздържан приход. Механизмът за стейкване притегля неимоверно вниманието на вложителите, като при този план е интегриран по в действителност завладяващ метод.

Потребителите могат да стейкват своите монети даже по време на предварителната продажба. Целта е те да не губят време, а да се възползват оптимално от капацитета на $MK.

За да получат своите награди обаче, те ще би трябвало да заложат монетите си за най-малко един интервал след края на предпродажбата. Самите облаги се образуват като годишна процентна доходоност.

Освен това стейкнатите активи не са строго заключени. Потребителите могат да употребяват част от стейкнатите си монети, с цел да залагат.

Друг положителене аспект е атрактивната стопанска система на токена. Всъщност Meme Kombat е една от дребното криптовалути, която е напълно основана за своите консуматори. Общият брой 120 милиона монети е разпределен по следния метод:

  • 50% за предварителната продажба;
  • 30% за стейкване и награди;
  • 10% за ликвидност при излизане на борсата;
  • 10% за награди за общността.

Всичко това прави Meme Kombat една от най-хубавите капиталови благоприятни условия за 2023 година.

Meme Kombat



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР