Последната публикация на принц Хари и Меган Маркъл в профила

...
Последната публикация на принц Хари и Меган Маркъл в профила
Коментари Харесай

Хари и Меган решиха да изчезнат

Последната обява на принц Хари и Меган Маркъл в профила им Sussex Royal в Instagram бе на 30 март 2020 година - последният им ден като пълноправни членове на кралския двор. С напускането му те взеха решение да се откажат и от този канал за връзка с почитателите си.

Херцогът и херцогинята на Съсекс нямат настоящи персонални профили в обществените мрежи и по този начин остана да научаваме за техните нови инициативи по други канали. И наподобява това е методът, който считат да следват и за в бъдеще.

Основният проблем, с който кралската двойка се сблъсква с последните години, са нестихващите рецензии по техен адрес, изключително свързани с Меган. А най-големият разплодник за тези отрицателни мнения са точно обществените мрежи . И това е и повода съпрузите да се откажат от наличието си там.
 Снимка 513231

Според Sunday Times, херцогът и херцогинята нямат желание да основават нови профили , които да употребяват за разпространение на организацията си Archwell, която сътвориха предходната година като първа стъпка към новия им живот за океана.

Това решение не би било чак такава изненада, в случай че преди година, към оповестяването на Мегзит, на уеб страницата Sussex Rоyal не бе упоменато, че Хари и Меган ще продължат да поддържат своето наличие в обществените мрежи , с цел да споделят новостите към себе си непосредствено с всички, които се интересуват от тях, предава Guardian.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Мегзит и съжаляват ли за решението си
Съжаляват ли Хари и Меган за Мегзит

Година след началото на новия им живот

Очевидно Маркъл, която сама се дефинира като най-мразената и подложена на критика персона за 2019 г, и нейният подкрепящ брачен партньор са решили, че не желаят да заплащат прекомерно високата цена за това да са дейни във Фейсбук и Instagram.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР