Последната любима на Благо Джизъса май е бременна. Такива слухове

...
Последната любима на Благо Джизъса май е бременна. Такива слухове
Коментари Харесай

Ивана на Благо Джизъса провокира слухове, че е бременна

Последната обичана на Благо Джизъса май е бременна. Такива клюки се носят из общественото пространство в последно време. А, че може щерката на Ванко 1 да е надула корема и клюките да не са напълно безпочвени.

Ако се разровите в Инстаграм профила брюнетката към този момент доста рядко пуска фотоси. Допреди известно  време Ивана заливаше мрежата с най-различни снимки, изключително в сторита. Но от скоро като, че ли се въздържа да осведоми почитателите си какво й се случва с персонален проект.

Прави усещане, че такава хубавица като нея не парадира със стегнатото си тяло, а все по-често прикрива корема си. Или с необятни облекла или пък с ръка или различен предмет.

На никоя от последните й фотоси няма да видим  помен от предходната й грациозност и стройност. А хора от близкия й кръг издават, че Ивана е доста суеверна и за нищо на света няма да разкрие, че ще ражда бебе на Благо.

Идеята да има дете от всяка своя връзка по никакъв начин не е непозната на Благой. Въпреки, че има три момчета и едно пораснало момиче от предходни връзки единствено при втората си законна брачна половинка Полина удари на камък и не съумя да я забремени.Но когато се събра с Ивана показа,че дали ще имат дете си е единствено Божа работа.

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР