Последната книга на писателката Джоан Ролинг Хари Потър и Прокълнатото

...
Последната книга на писателката Джоан Ролинг Хари Потър и Прокълнатото
Коментари Харесай

Идва ли нов филм за Хари Потър

Последната книга на писателката Джоан Ролинг " Хари Потър и Прокълнатото дете " се трансформира в мюзикъл , само че към този момент има сигнали, че творбата ще бъде пресъздадена на огромен екран, в която всички почитатели чакат да се завърнат звездите Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт.

Книгата, по която бе сниман последният филм " Хари Потър и Даровете на гибелта ", излиза преди 19 години. Няма подозрение, че макар предишните години, в случай че Warner Bros реши да снима филм по " Хари Потър и Прокълнатото дете ", ще упорства в плана да се върнат истинските Хари, Хърмаяни и Рон.

 Излизат две нови книги за Хари Потър
Излизат две нови книги за Хари Потър

През октомври

Въпреки зачестилите информации в английската преса, че на идейно равнище се работи по нов филм за Хари Потър, представителят на писателката съобщи за Express, че " Хари Потър и Прокълнатото дете " е замислена единствено за театралната сцена и не се планува да се приспособява на кино сюжет.

Въпреки това, продуцентите са уверени, че от тази история ще стане страховит филм, написа английското издание.

 Новата мобилна игра за Хари Потър с първи филмов откъс
Новата мобилна игра за Хари Потър с първи филмов откъс

Harry Potter: Hogwarts Mystery ще бъде пусната за iOS и Android напролет

Самият Даниел Радклиф разкри в едно от скорошните си изявленията, че от последния Хари Потър на огромен екран са минали едвам седем години, и той би бил доста благополучен да се завърне в ролята на магьосника.

Радклиф посочи, че в случай че бяха минали 30 години, той надали би мислил по същия метод. Все отново артистът не отхвърля разновидността някой различен да се превъплъти в облика. Всичко зависи от сюжета, по думите на английския артист.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР