Последната клюка около Константин гласи, че той е вдигнал палат

...
Последната клюка около Константин гласи, че той е вдигнал палат
Коментари Харесай

Тадж Махал! Бойко Борисов Видя Новия Палат На Коцето В Банкя И Ахна! Надникнете Зад Дебелия Дувар, Ще Ви Паднат Очите! Снимки

Последната клевета към Константин гласи, че той е вдигнал дворец за знамение и приказ на метри от къщата на премиера Бойко Борисов. Оказа се, че тези изказвания не дават отговор на изцяло истината.

Къщата на артиста се намира в елитния столичен квартал Бояна, написа Блиц. Но останалата от част от слуховете, дава отговор изцяло на действителността – домът на Константин е истински дворец.

Просторната къща, в която артистът живее дружно със брачната половинка си Надя и двете им деца, разполага с голям двор и басейн. Невероятна панорама към басейна се разкрива от френските прозорци във всекидневната.



Имението на Коцето е обзаведено с мебели финален вик на модата. В първокласния хол има голям кожен диван. Кухнята е оборудвана с бяла техника от най-голям клас. Имението е снабдено и със модерна система за видео наблюдаване.

Това излиза наяве от фрагментите на дуетната ария на Илиян и Алисия. Клипът на „ За последно “ е сниман точно в дома на Константин в Бояна.

Само след броени часа ще стане ясно дали Коцето още веднъж ще завоюва признанието за обичана звезда на България. Тогава ще завърши и последния за тази година сезон на Биг Брадър.

Упоритите клюки гласят, че за следващ път Константин ще излезе от формата като победител. Той към този момент има една победа зад тила си. Това се случи по време на връзката му с Райна.


Избухливият манталитет на певицата и отношението й към артиста, срина имиджа й след форма. Покрай безконечните кавги с нея Коцето извлече само позитиви и зрителската поддръжка си пролича на финала.

Този път на влизане в Къщата той съобщи, че влиза като женен мъж с помощта на колежката си Райна.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР