Последната интрига около него отново включва Лолита Османова. Според информацията

...
Последната интрига около него отново включва Лолита Османова. Според информацията
Коментари Харесай

Фенове на Гришо гневни: Пич, отиде ти играта!

Последната конспирация към него още веднъж включва Лолита Османова. Според информацията наред с тенис изявите му редом се води и загадка игра в любовта. Повод за слуховете станаха сякаш ненадейните засичания на Гришо и Лолита. Турнирът от сериите Masters очевидно притегля неудържимо рускинята и тя счете за нужно да се покаже и от там. Смята се, че напълно скоро дори “изгрее ” в ложата му, с цел да изрази намерено поддръжката си. Не единствено това съвпадане обаче породи подозренията, че двамата още веднъж са открехнали вратите един към различен.

През зимните месеци Османова бе в Дубай, а Григор Димитров като че ли все намираше причина да отскочи на топло. Именно тогава се роди и прозрението, че точно поради нея пътува толкоз постоянно до ОАЕ. Връзките от разстояние не са проблем, когато съществуват полетите и интернет. Ако двамата въпреки всичко стоплят задоволително връзките си, няма да има потребност и да се крият.

Връзката им бе спокойна и даже родителите на тенисиста бяха приели чудесно евентуалната си снаха. Впоследствие обаче на хоризонта изплува знойната Мадалина Геня, а злите езици сочат, че с румънката Димитров е кривнал от правия път. Аферата с Геня завърши ненадейно, въпреки двамата до последно да се показваха дружно на публични събития. Феновете обаче са съществено обезпокоени – когато до тенисиста има жена, кариерата му върви обратно.

Автор: life.dir.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР