Последната голяма любов на Антоня Хекимян - колежката му Василена

...
Последната голяма любов на Антоня Хекимян - колежката му Василена
Коментари Харесай

Страсти в bTV: Бившата на Хекимян му нанесе страшен удар

Последната огромна обич на Антоня Хекимян - колежката му Василена Гръбчева, чака първото си дете.

Още в първия си ефир, който съответства с отразяването на празниците по случай Съединението на България в Пловдив, Василена изненада с нехарактерна за нея необятна рокля, чиято цел беше да прикрие наедрялото й коремче.

Тъй като репортажът беше динамичен, в избрани моменти можеше да се види, че Гръбчева е най-малко в четвъртия месец. Освен това на фотосите й от лятото се вижда, че единствено пред нея на масата няма алкохолни чаши и бутилки. А повода за това е точно бременността й.

Въпреки че русокоската към момента не е оповестила новината обществено, всичките й сътрудници към този момент знаели. Мълвата стигнала и до конкурентната бТВ и някогашния й обичан Антон Хекимян. Той не изкоментирал вестта, само че очевидно не му станало прелестно.

Въпреки че с Василена се разделиха сякаш цивилизовано при започване на 2018 година, той мъчно преглъщал обстоятелството, че русокоската му е намерила толкоз бързо заместител.

Първото си дете Мис ТВ Чар чака от лекар Асен Цеков, с който са дружно по-малко от година. Още на първия месец от връзката им тя се реалокира в къщата му и към този момент подреждат детската стая. В същото време 35-годишният Хекимян към този момент 2 години е самичък и несполучливо търси любовта. Водещият живее самичък в софийския си апартамент, а понякога на посетители идва майка му Златка, написа Ретро.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР