Последната голяма актуализация“ за играта Cyberpunk 2077 ще излезе на

...
Последната голяма актуализация“ за играта Cyberpunk 2077 ще излезе на
Коментари Харесай

Cyberpunk 2077 ще получи своята последна голяма актуализация на 5-ти декември – след кръпката 2.1 разработчиците ще се съсредоточат върху Cyberpunk 2 и Witcher 4

„ Последната огромна актуализация “ за играта Cyberpunk 2077 ще излезе на 5-ти декември. CD Projekt Red удостовери, че пачът 2.1, който се издава дружно с Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, е последното огромно обновяване за 3-годишната игра.

Актуализацията Cyberpunk 2077 2.1 ще бъде пусната почти в 13:00 ч. наше време. Освен обичайните ремонти на видяните бъгове и усъвършенствания в геймплея, пачът съдържа и редица промени, които играчите желаеха. Така да вземем за пример разработчиците са добавили метро, радиопорт, спортни съревнования, запознанства и котки. Така да вземем за пример основният воин ще може да кани обичаните си хора в своя апартамент. Срещите ще могат да се провеждат непрестанно след довеждане докрай на любовната линия на лайкове от вас воин. Пълният лист с измененията в пач 2.1 могат да се намерят в формалния уебсайт на играта.

След излизането на актуализация 2.1 компанията има намерение да се концентрира върху други планове. CD Projekt Red има намерение да форсира създаването на Witcher 4, известна и под кодовото име Polaris. Освен това разработчиците ще се занимават интензивно със основаването на продължението на Cyberpunk 2077, което се появява под кодовото име Orion.

Във финансовия доклад за ноември компанията уточни, че след премиерата на добавката Phantom Liberty за Cyberpunk 2077 е трансферирала съвсем половината от екипа си към основаването на играта The Witcher 4. Екипът на Cyberpunk 2077 е бил понижен, с цел да работи по главната игра – Phantom Liberty, Ultimate Edition, и включва и разработчици „ в развой на прекачване “. Още през месец май 2023 година CD Projekt Red удостовери, че някогашните членове на екипа на Cyberpunk 2077 ще се причислят към създаването на Orion и идната част на Witcher.

Разработката на Orion е по-предизвикателна от основаването на Witcher 4, защото CD Projekt Red построява ново студио в Съединени американски щати, с цел да сътвори продължението на Cyberpunk 2077. В момента Orion е в концептуален стадий, тъй че главната работа занапред следва да стартира. Кичински даде да се разбере, че CD Projekt Red North America няма да има потребност от стотици разработчици и евентуално ще се граничи единствено до 40-50 членове на екипа през идната година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР