Последната година показа, че експертизата отсъства от Народното събрание. Партии,

...
Последната година показа, че експертизата отсъства от Народното събрание. Партии,
Коментари Харесай

Доц. Наталия Киселова: Eкспертизата отсъства от Народното събрание

„ Последната година сподели, че експертизата отсъства от Народното събрание. Партии, които не са спечелили изборите, не са получили доверието на болшинството от жителите, менажират държавното управление и резултатите са на разположение. Ядосах се. Моите старания са да променим нещо, да предизвикаме хората да гласоподават. Моментът е сериозен и реших, че не мога да заставам в профил, да давам изявленията и да пиша публикации “.

Това сподели претендентът се народен представител от „ БСП-Обединена левица “ доцент Наталия Киселова по БТВ.

По думите ѝ тя е имала покана и от други партии, само че левите хрумвания са ѝ най-близки. 

„ В „ БСП-Обединена левица “ видях напъните за вътрешнопартийно възобновяване и видях демокрацията да се завръща. Аз съм ляв човек от позиция на разбирането за правдивост и взаимност в обществото, тъй че мисля, че това беше най-правилният избор. Моите подозрения, че избрани неща от модела ГЕРБ към този момент дават горчиви плодове се удостоверяват от диалози с хора. Българска социалистическа партия е твърдо против ГЕРБ и през годините това може да бъде доказано “, сподели тя.

По думите ѝ Българска социалистическа партия предлага съответни решения за излизане от политическата рецесия.

„ Оказва се, че хората са обезверени, отдръпват се, недоволни са, някои са ужасно ядосани. Те имат едно само предпочитание – този интервал на неустойчивост и безредие да завърши. Българска социалистическа партия да покаже, че може посредством 100 решения на 100 дребни проблеми да стартираме да излизаме от тази рецесия. Безвремието би трябвало да спре и проблемчетата едно по едно да се вземат решение “, уточни тя.

По думите на Наталия Киселова тази седмица е сериозна, с цел да се убедят хората, че би трябвало да гласоподават и да надделее вотът на свободните хора.

Тя съобщи, че след изборите Българска социалистическа партия ще предложи да стартират открити и транспарантни процедури за всички органи с изтекли мандати.

По думите ѝ актуалният Висш правосъден съвет не би трябвало да избира нов основен прокурор и ръководител на Върховния административен съд, тъй като е изчерпал своята легитимност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР