Последната генерация на Audi RS6 е едно от най-бързите комбита

...
Последната генерация на Audi RS6 е едно от най-бързите комбита
Коментари Харесай

Audi RS6 вече ускорява до 100км/ч за само 2.91 секунди

Последната генерация на Audi RS6 е едно от най-бързите комбита създавани в миналото, само че както знаем конски сили в никакъв случай не стигат. На такова мнение са и от тунинг компанията ABT, която сподели нова модифицирана версия на комбито, която форсира от 0 до 100км/ч за единствено 2.91 секунди.



Audi RS6 Johann ABT Signature Edition, както е цялостното име на доработения модел се задвижва от същия 4.0-литров бензинов мотор, който към този момент генерира 790 конски сили и оптимален въртящ миг от 1000 нютон метра. Освен бързото ускоряване до 100км/ч, ABT може да се похвали и с време от 9.79 секунди до 200км/ч и 28.35 секунди до 300км/ч.



Модела който празнува 125 години от отварянето на първия сервиз на семейството разполага още с модифицирано окачване, нови турбини, по-големи интеркулери и нова изпускателна система със 102-милиметров накрайници в задната част.



В екстериора можем да разпознаваем редица карбонови детайли като тези в долната част на предната ризница, върху решетката, праговете, задния дифузьор, спойлерът над багажника и задната ризница. Нови джанти в размер от 22-цола също вършат усещане, като също така имат и извънредно тегло от единствено 3.5 кг. Все още не се загатва каква ще е цената на специфичния модел, само че от него ще бъдат направени единствено 64 броя.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР