Последната една седмица Мелания Тръмп прекара в обикаляне на Африка.

...
Последната една седмица Мелания Тръмп прекара в обикаляне на Африка.
Коментари Харесай

Защо Мелания Тръмп се скара на репортерите

Последната една седмица Мелания Тръмп прекара в циркулиране на Африка. Това е първият й соло интернационален ангажимент .

Финалната спирка на пътуването бе Египет. Там тя посети пирамидите и пустинята Найроби. За този изпълнен с страсти ден Първата дама на Съединени американски щати избра тоалет, който просто няма по какъв начин да остане без коментар.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The HannaShow (@thehannabeeshow) на Окт 8, 2018 в 5:44 PDT

На фона на пустошта, Мелания още веднъж се открои със своето безупречно възприятие за жанр. Костюм с необятен панталон и сако Ralph Lauren в неутралната гама, бяла риза Chanel и черна, кокетна вратовръзка. А, да не забравим и бялата шапка, която повече наподобява на каска, само че си е нормален аксесоар за всяко сафари премеждие.

Облеклото на мисис Тръмп безусловно си е откраднато от мъжкия дрешник и е преправено по този начин, че да излъчва женственост в огромни дози . И да стане основа на редица шеговити постове, в които я съпоставят с Индиана Джоунс и Майкъл Джексън.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @big_papi_chulo_x_x_x на Окт 8, 2018 в 10:46 PDT

И да провокира редица въпроси. На тях обаче някогашният модел избира да не дава отговор.

На едно от събитията по време на визитата си в Африка тя смъмри натрупалите се публицисти, които се интересуват най-вече от метода, по който наподобява. " Фокусирайте се върху това какво върша, а не върху това по какъв начин наподобявам " , съобщи Мелания.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MELANIA TRUMP WORLD (@melaniatrumpworld) на Окт 8, 2018 в 2:24 PDT

Със сигурност не й е прелестно при всяка нейна поява акцентът мигновено да се измества от думите и дейностите върху облеклата й . Но, най-малкото като някогашен модел, евентуално е наясно, че външният тип е от значително значение, написа Vanity Fair.

А в ролята си на Първа дама би трябвало също да знае, че модата от дълго време е освен това от етикетите на облеклата. Съпругите на американските президенти, най-много предшественичката й Мишел Обама, трансфораха облеклата в дипломация .

 Защо Мелания Тръмп е с палто на 26 градуса
Защо Мелания Тръмп е с палто на 26 градуса

Търсим отговора в обществените мрежи

Например, носене на дрехи, дело на локални дизайнери, при интернационалните визити в символ на топли връзки сред Съединени американски щати и страната. Така че Мелания няма защо да се сърди за интереса към външния й тип, а по-скоро да се научи по какъв начин да го употребява по най-хубавия метод. Често и това е единствената й опция да изрази позиция .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР