Последната, четвърта порция, Мирчев сервира на аудиторията във Фейсбук тази

...
Последната, четвърта порция, Мирчев сервира на аудиторията във Фейсбук тази
Коментари Харесай

НА ТЯСНО: ГЕРБ с ПРЕДЛОЖЕНИЕ за допълване на списъка с купувачи на гласове - питат Ивайло Мирчев тези двамата ли са дилърите му в Ловеч и Търново (ВИДЕО)

Последната, четвърта порция, Мирчев " сервира " на аудиторията във Facebook тази заран. Поредният лист обаче предизвика някогашния министър Николай Нанков  " Ще се опитам единствено да допълня Ивайо Мирчев... Не знам дали съзнателно пропуща няколко имена с известни прякори - не ги видях в листата, който е разгласил сутринта. Един Оси, да вземем за пример - Януш Йорданов от София, не участва в листата. Ами Румен Янков, с прякор Пилето, а другият още по-звучен, дамите да ме извинят - Румен Гъза, в Търново - по този начин прочут! Човекът на Ивайло Мирчев в Търново - за какво не участва в този лист. А доста известния в Ловешка област и село Галата - Горски? Захарният необут Милен Ганев за какво не участва в този лист? Сутринта това ме разтресе - изборно ли пропуща тези имена и още редица друга?! ", попита Нанков по време на партийното събрания на във Велинград по-рано през днешния ден. 

 

Припомняме, че Оси е шуреят на ромския барон Кирил Киров-Японеца, в чийто ресторант в квартал " Факултета " Кирил Петков и Николай Денков се озоваха предизборно една вечер предходната седмица. Същият този Японеца участва в сигнала с 200 имена, за които има данни, че са купувачи на гласове и който бе изпратен от Изпълнителния съвет на " Да, България " до ръководителя на ДАНС Пламен Тончев, министъра на вътрешните работи Атанас Илков и изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов. Имената бяха огласени в медийното пространство от неофициалната група BG Elves.

 

" Аз ще предложа елфи, тролове, хобити, които пишат и допълват такива описи, дано да се възползват от информацията, която им подаваме и ние ", добави още Нанков.

Вижте още във видеото ТУК

Източник: pik.bg, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР