Последната биография на френския президент Еманюел Макрон разкрива нови подробности

...
Последната биография на френския президент Еманюел Макрон разкрива нови подробности
Коментари Харесай

Макрон не може без съпругата си повече от час и половина

Последната биография на френския президент Еманюел Макрон разкрива нови детайлности за връзката със брачната половинка му Бриджит Макрон.

Френската журналистка Гаел Чакалоф, който е непосредствен със семейство Макрон от 2016 година, ги следи от близко през последните година и половина и написа биографията „ Само да сме дружно “.

Биографията, която към момента не е публично утвърдена от президента и брачната половинка му, съдържа цитати на Бриджит Макрон (68) и президента (43) и ги разказва като двойка, която прави всичко дружно и заобикаля да прави нещо без знанието на другия, написа БГНЕС.

Чакалоф, която разкрива в книгата, че е била „ очарована “ от любовната история на Макрон, споделя, че френският президент се обажда на жена си на всеки час и половина и че тя е най-довереният му човек. Анонимни източници, близки до президентската двойка, също приказват за мощната им връзка и разкриват, че Бриджит е отдадена извънредно на триумфа на брачна половинка си.

Първоначално президентът не е бил впечатлен от концепцията за биография, като Гаел твърди, че е била сложена в черния лист от неговия екип, когато споделила, че има намерение да напише книга за президентската двойка. Бриджит обаче застанала зад нея, тъй че журналистката в последна сметка получила позволение да ги следва, където и да отидат.

„ Никога не минава повече от час и половина, без да беседват между тях. Те имат общ график, тъй че знаят всяка минута какво прави другият. Те са уверени, че връзката им усъвършенства тяхната характерност ", написа журналистката. „ Президентът си ляга, откакто беседва с жена си, която е доста влюбена в него “, продължава тя.

Книгата разкрива също, че президентската двойка беседва когато и колкото може, ден или нощ. Офисът на Бриджит се намира на приземния етаж на Елисейския замък, а неговият е на първия етаж, тъй че те постоянно се виждат.

Първата дама на Франция разкрива, че решението на Макрон да се кандидатира за президент е било " мъчно " за връзката им, само че и за фамилията им, само че не навлиза в детайлности. Бриджит, която е била учителка в учебното заведение в Амиен, където учи 15-годишният Еманюел Макрон, признава също, че е била уверена, че Макрон ще стане „ комедиант, публицист или художник, само че не и президент “.

В самото начало на книгата се разкрива, че Бриджит извършва майчинска роля в живота на Еманюел, макар че той е доста непосредствен с майка си. Майка му идеализира сина си и има страхотни връзки със снаха си, заявявайки, че те са „ повече приятелки, в сравнение с свекърва и снаха “ и че споделят едни и същи полезности и доверяват всичко една на друга.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР