Последната бета версия на навигационното приложение Google Maps се е

...
Последната бета версия на навигационното приложение Google Maps се е
Коментари Харесай

Google Maps прави специална навигация за електромобили

Последната бета версия на навигационното приложение Гугъл Maps се е сдобила с забавна функционалност, която би била от изгода на увеличаващия се брой притежатели на електрически и хибридни коли. Според информация на 9to5Google, софтуерната компания тества нов тип инструкции, особено създадени за движещите се с електрически коли или такива на ток и бензин.

Към момента няма изключително доста елементи към функционалността на новите варианти, само че в настройките на приложението са се появили варианти за избор сред бензинов, дизелов, електрически или хибриден източник на задвижване. По този метод притежателите ще имат опция да изберат верните настройки за своя автомобил, с цел да спестят гориво или сила.

Вероятно новите инструкции ще оказват помощ на хибридните и електрическите коли да заобикалят автомагистрали и скоростни прави, до момента в който при моторите с вътрешно горене това ще е желаната алтернатива. Все още няма информация за това по кое време ще забележим функционалността в цялостната и функционалност, само че чакаме това да се случи напълно скоро.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР