Последната бета актуализация на WhatsApp за Android и iOS вече

...
Последната бета актуализация на WhatsApp за Android и iOS вече
Коментари Харесай

WhatsApp вече позволява изпращане на снимки с високо качество

Последната бета актуализация на WhatsApp за Android и iOS към този момент включва функционалност, която разрешава на потребителите да споделят фотоси с високо качество. Актуализацията е налична в Гугъл Play Store и приложението TestFlight програмата за бета проби на Apple. Бета тестерите към този момент могат да ръководят качеството на фотосите и да избират сред общоприетоо и HD качество за огромни изображения. Въпреки това е значимо да се означи, че фотосите въпреки всичко ще бъдат подложени на известно компресиране даже и с опцията за HD качество.

Според WabetaInfo, потребителите могат да получат достъп до новата функционалност, като кликнат върху опцията, която се появява при шерване на фотография. Потребителите ще би трябвало да избират опцията HD всякога, когато желаят да споделят фотография с усъвършенствано качество и резолюция. Опцията по дифолт постоянно ще бъде „ Стандартно качество “.

Въпреки, че опцията за изпращане на HD фотоси не е налична за всички бета тестери, евентуално функционалността ще бъде налична в по-широк мащаб през идващите седмици. Засега WhatsApp работи внимателно, като тества функционалността с стеснен брой консуматори.

Актуализацията е чудесна вест за потребителите на WhatsApp, които желаят да споделят висококачествени фотоси с околните си. Компресиране към момента се ползва, само че резолюцията е доста по-добра, като това води до по-добро преживяване. Това беше от дълго време желана функционалност от потребителите на известното приложение и е добре най-сетне да я получават. Сега остава да изчакаме да се появи и в стабилната версия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР