Последна информация за обстановката в Пловдивско.Сняг вали във всички населени

...
Последна информация за обстановката в Пловдивско.Сняг вали във всички населени
Коментари Харесай

50 см сняг натрупа в Пловдивско! Инцидент стана край село в планината СНИМКИ

Последна информация за ситуацията в Пловдивско.

Сняг вали във всички обитаеми места от община „ Родопи “, екипите на снегопочистващата компания са на терен цяла нощ

Усложнена е ситуацията в обитаемоте места от община „ Родопи “ поради изобилния снеговалеж, който не стопира към този момент повече от 5 часа. Над 50 см е снежната завивка във високопланинските села от общината.

Общинските пътища се почистват от началото на снеговалежа.

„ Благодаря на снегопочистващата компания, с която подкрепям непрекъсната връзка, за бързата реакция “, разяснява кметът Павел Михайлов.

Заради тежкия и влажен сняг има доста паднали дървета и клони. Няма информация за бедстващи хора. Съобщено е само за пътен случай с автомобил, който излязъл от пътното платно на пътя за Дедово.

По заповед на кмета на община „ Родопи “ Павел Михайлов кметовете на обитаемоте места наблюдават ситуацията и при утежняване на обстановката със снеговалежа би трябвало да подхващат дейности и да основат организация за разчистване на улиците.

„ Съветваме водачите, по опция да не подхващат пътувания, в случай че не се постановат в действителност. Ако се предприеме такова, дано колите да са готови за зимни условия ", сподели кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР