Посланията на партиите в предизборната кампания донякъде отразяват тяхното реално

...
Посланията на партиите в предизборната кампания донякъде отразяват тяхното реално
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Посланията на партиите в кампанията отразяват тяхното реално присъствие

Посланията на партиите в предизборната акция ненапълно отразяват тяхното действително политическо наличие. Това сподели пиар специалистът Любомир Аламанов в изявление за  Агенция " Фокус “ за предизборната акция.

" Новата коалиция на демократичните сили " Продължаваме промяната “ и " Демократична България “, както и други организации, които се причисляват към тях, имат доста добра положителна акция, с която се пробват някак си да вдъхнат вяра в хората, че има опция, има късмет нещата да се оправят, да се подобрят и да – те знаят по какъв начин да го създадат това нещо. От друга страна, обединението ГЕРБ-СДС доста мъчно се оправя с ударите, понесени от листата " Магнитски “, от описите на британското държавно управление, въобще разкритията, които се случват към тяхната активност, и по тази причина, вместо да дадат някакъв отговор, те по-скоро се пробват да създадат доста мощна отрицателна акция, което не е особено за тях. И имаме един огромен набор партии, които са про-Путински настроени, които по неразбираеми съображения се зоват " патриотични “, само че те развяват флагове на непозната страна, пазят монументи на непозната окупационна войска и се държат като някакви сътрудници на Русия напряко “, изясни той.  

По думите му към този момент се вижда какъв брой е по-различна тази акция от предходни.

" Засега тези три центъра на политическите сили много гневно са се изправили един против различен и аз не виждам по какъв начин биха могли да си протегнат ръка освен през акцията, само че и по-късно. Така че по-скоро тук обръщането ми би трябвало да бъде към самите гласоподаватели, че би трябвало да излязат и да гласоподават, с цел да може със своето гласоподаване да предопределят кой ще завоюва и кой има право тук да упорства за своята визия за бъдещето на страната, тъй като като си стоят у дома и не гласоподават, нищо няма да се случи. Това не е протест на политическата система, това е отвод от присъединяване в политическата система и даване на партийните активи опция да надделеят “, посочи Аламанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР