Посланиците в Москва на страните постоянни членове на Съвета за

...
Посланиците в Москва на страните постоянни членове на Съвета за
Коментари Харесай

Западни посланици бойкотират извънреден брифинг в Москва по аферата Скрипал

Посланиците в Москва на страните непрекъснати членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации - Съединени американски щати, Англия, Франция и Китай демонстративно отхвърлиха да участват на плануван за през днешния ден ексклузивен брифинг в съветското министерство на външните работи. На него съветската страна счита да показа своята позиция по абсурда с отравянето на двойния сътрудник Сергей Скрипал и неговата щерка, предават съветските осведомителни организации.

Отказ за наличие е декларирал и ръководителят на делегацията на Европейския съю. Посолството на Англия ще бъде представлявано от чиновник " на оперативно ниво ", а делегацията на Европейски Съюз - от втория по сан Свен-Олоф Карлсон, оповестява Франс прес.

Руското министерство на външните работи предложения задграничните посланици на брифинга, в който ще вземат участие специалисти по оръжейния надзор. Целта е да се обсъдят английските изказвания, че Русия е виновна за осъщественото в Южна Англия отравяне - нещо, което тя отхвърля, предава Българска телеграфна агенция.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР