Посланиците на страните от ЕС отново не успяха да се

...
Посланиците на страните от ЕС отново не успяха да се
Коментари Харесай

Би Би Си: Посланиците на ЕС отново не успяха да се споразумеят за ембарго на руския петрол

Посланиците на страните от Европейски Съюз още веднъж не съумяха да се договорят за наказания за импорт на съветски нефт, заяви кореспондентът на Би Би Си Джесика Паркър от Брюксел, базирайки се на свои дипломатически източници.

В понеделник сутринта посланиците на страните от Европейски Съюз организираха следващата си среща в Брюксел по този въпрос. Тя беше свикана, откакто договарянията в неделя вечер не съумяха да реализират компромис по отношение на възбраната за импорт на съветски нефт.
 Борел уверен, че Унгария няма да препъне Европейски Съюз за ембаргото против съветския нефт
Борел уверен, че Унгария няма да препъне Европейски Съюз за ембаргото против съветския нефт

Топ дипломатът на Европейски Съюз има вяра, че ще бъде реализирано съглашение

Въвеждането на шестия пакет от наказания на Европейски Съюз против Русия, който включва възбрана за импорт на съветски нефт, е.

Миналата седмица унгарският министър председател Виктор Орбан изпрати писмо до ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел, в което съобщи, че не желае да разисква препоръчаното от Европейски Съюз петролно ембарго на среща на върха на водачите на блока.

Унгарското държавно управление съпостави възбраната за импорт на съветски нефт с хвърлянето на нуклеарна бомба върху нейната стопанска система. Будапеща, свързани с отхвърли да купува нефт в Русия.
 Германия желае петролно ембарго против Русия със или без Унгария
Германия желае петролно ембарго против Русия със или без Унгария

Това е декларирал министърът на стопанската система на страната

Припомняме, че по-рано се появи информация, че е било реализирано съглашение за ембарго против съветския нефт, като, тъй като стараната ни също заплашва с несъгласие на сходни наказания, в случай че не попадне измежду изключенията.

Според модифицирания план България би трябвало да получи временен интервал до юни или декември 2024 година Припомняме, че от пакета наказания и заплашиха, че ще наложат несъгласие, в случай че не получат такова.

Припомняме, че, че възможна цялостна възбрана за вноса на съветски недопечен нефт у нас, с какъвто преди всичко работи " Нефтохим " , ще докара до сериозен растеж на цените на горивата, който даже не може да бъде очакван. От рафинерията предизвестиха, че, макар че. За пренастройка на Русия в Украйна, само че и до този миг няма информация дали това е направено.
 Италия стремително внася съветски нефт
Италия стремително внася съветски нефт

През май се регистрира 300% нарастване по отношение на февруари 2022 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР