Посланиците на страните от ЕС одобриха петия пакет от санкции

...
Посланиците на страните от ЕС одобриха петия пакет от санкции
Коментари Харесай

От ЕС с нов пакет антируски санкции, няма да внасят въглища от РФ

Посланиците на страните от Европейски Съюз утвърдиха петия пакет от наказания против Русия, който по-специално планува ограничавания за физически лица и финансови институции, а също по този начин постанова ембарго върху вноса на въглища от Руската федерация и доставката на високотехнологични артикули. Съответното решение беше оповестено в четвъртък в Twitter на страницата на френското председателство на Европейски Съюз.

" Този доста логичен пакет от ограничения против Русия уголемява глобите към нови области ", се споделя в изказването.

" По-специално, приказваме за заледяване на активите на няколко съветски банки, възбрана за импорт на въглища от Русия, оръжейно ембарго против Русия, възбрана за експорт за Русия, по-специално високотехнологични артикули ", прибавят те.

Обемът на експортните артикули, подлежащи на възбрана, се прави оценка на 10 милиарда евро, до момента в който рестриктивните мерки за импорт на " първични материали и сериозни материали " ще обиден артикули на стойност 5,5 милиарда евро. Компаниите от Руската федерация и Беларус към този момент няма да могат да работят в Европейски Съюз.

Отделно в изказването бяха посочени нови ограничавания за съветските бизнесмени и „ пропагандни фигури “. Санкциите ще бъдат разширени и за чиновници на службите за сигурност, военни и предприятия в индустриалния и софтуерния бранш, свързани със специфична военна интервенция на съветските въоръжени сили в Украйна.

„ Този пакет от ограничения ще бъде признат от Съвета на Европейски Съюз като част от писмена процедура и би трябвало да бъде оповестен на следващия ден (8 април – бел. р) в формален вестник на Европейски Съюз “, се споделя в известието.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на апела на водачите на републиките на Донбас за помощ.

Той акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии, задачата е демилитаризация и денацификация на страната. След това Съединени американски щати, Европейски Съюз, Англия, както и редица други страни оповестиха, че постановат наказания против съветски физически и юридически лица.

Превод: СМ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР