Посланиците на Китай и Съединените американски щати в София -

...
Посланиците на Китай и Съединените американски щати в София -
Коментари Харесай

Американският и китайският посланик пожелаха скорошно оздравяване на лидера на БСП Корнелия Нинова

Посланиците на Китай и Съединените американски щати в София - Дун Сяодзун и Херо Мустафа, изпратиха писма с пожелания за бързо излекуване на Корнелия Нинова.
„ В този сложен миг нашите мисли са с Вас и Вашето семейство. Изпращам Ви най-хубави пожелания за бързо възобновяване от името на цялата общественост на посолството на Съединени американски щати “, написа в писмото си Нейно Превъзходителство Херо Мустафа.
 Корнелия Нинова предлага: Медицинската сестра да стане предпазена специалност Корнелия Нинова предлага: Медицинската сестра да стане предпазена специалност
Въпреки настояването на Българска социалистическа партия и подадената от Министерството на образованието и науката информация до Министерски съвет за 2020/2021 година п...
Лидерът на Българска социалистическа партия бе призната в болница на 31 октомври след позитивен тест за коронавирус, а седмица след стабилизиране на положението й Корнелия Нинова бе изписана и продължи да се възвръща в домашни условия.
Китайският дипломат също желае скорошно излекуване на Нинова и съобщи настрана писмо от името на интернационалния отдел на ръководещата партия в Китай, в което се показва най-искрено състрадание и пожелания за бързо възобновяване.
Наскоро пожелания и съпричастност с прекарването на Корнелия Нинова в този сложен за нея миг показаха и генералният секретар на Социалистическия интернационал Луис Аяла, ръководителят на Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент Ираче Гарсия, ръководителя на Групата на социалистите в Парламентарната асамблея на ОССЕ Дорис Барнет и други.
Лидерът на Българска социалистическа партия бе изписана преди няколко дни от болничното заведение, тя към този момент работи онлайн от вкъщи си и се усеща добре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР