Посланиците на Европейския съюз в Брюксел обсъдиха санкции срещу руската

...
Посланиците на Европейския съюз в Брюксел обсъдиха санкции срещу руската
Коментари Харесай

New York Times съобщи за нежеланието на Германия да наложи санкции лично срещу Путин

Посланиците на Европейския съюз в Брюксел разискаха наказания против съветската стопанска система и жители, само че не съумяха да се съгласят да наложат наказания персонално на съветския президент Владимир Путин, написа New York Times, базирайки се на дипломати, взели участие в предварителни диалози, представен от.

Според вестника след началото на съветската военна интервенция в Украйна и предходната опозиция на някои страни, в частност на настояването на Италия за унищожаване на първокласните артикули от глобите, се " изпари ".

В същото време няколко страни, в това число Германия, се опълчиха на самодейността за налагане на наказания против Путин и външния министър Сергей Лавров.

Вестникът показва, че немският представител в отговор на документално искане е удостоверил, че се опълчва на налагането на персонални наказания против Путин и Лавров, с цел да се запазят отворени каналите за разговор с висшето съветско управление.

Европейски Съюз осъди решението на Русия да стартира военна интервенция в Украйна. " Военната офанзива на Русия против Украйна - самостоятелна и суверенна страна - е жестоко нарушаване на интернационалното право и главните правила, върху които са построени интернационалните връзки ", се споделя в изказване на Европейски Съюз.

Брюксел сподели още, че военната експанзия ще докара до наказания - „ както секторни, по този начин и самостоятелни ограничаващи ограничения, изцяло координирани с нашите трансатлантически сътрудници ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР