Посланиците на 27-те страни членки на Европейския съюз се споразумяха

...
Посланиците на 27-те страни членки на Европейския съюз се споразумяха
Коментари Харесай

Страните-членки на ЕС са съгласували деветия пакет санцкии срещу Русия

Посланиците на 27-те страни членки на Европейския съюз се споразумяха за деветия пакет от наказания против Русия поради спора в Украйна, той ще бъде утвърден в петък с писмена процедура, т.е. без в допълнение разискване, оповестява чешкото председателство на Съвета на Европейски Съюз в Туитър, предава ТАСС .

" Посланиците реализираха кардинално съглашение за пакет от наказания против Русия, като част от продължаващата поддръжка на Европейски Съюз за Украйна. Това е третият пакет от наказания, контрактуван по време на чешкото председателство на Съвета на Европейски Съюз, той ще бъде утвърден на следващия ден с писмена процедура “, се споделя в известието.

Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен показа на 6 декември нов пакет от наказания против Русия. Европейска комисия предлага да бъдат включени в черния лист до 200 физически и юридически лица, в това число три банки, компании от военно-промишления и минния бранш. Освен това Европейски Съюз има намерение да забрани излъчването на още четири съветски телевизионни канала, да наложи ограничавания върху износа в Русия на технологии и съставни елементи за произвеждане на дронове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР