Посланикът на Северна Корея в ООН Ким Сон от септември

...
Посланикът на Северна Корея в ООН Ким Сон от септември
Коментари Харесай

Северна Корея отзова посланиците си в Китай и ООН

Посланикът на Северна Корея в Организация на обединените нации Ким Сон от септември насам се е завърнал в Пхенян, оповестява южнокорейската организация " Йонхап ", базирайки се на източници.

В информацията се прибавя, че и посланикът на КНДР в Китай Джи Хе-рьон също се е завърнал дружно с посланика в Организация на обединените нации, както и още към десетима други дипломати.

Държавната южнокорейска организация повдигна въпроса за евентуална смяна в метода на Северна Корея към договарянията със Съединени американски щати и други държавни управления. Срещата на върха сред севернокорейския водач Ким Чен-ун и американския президент Доналд Тръмп във Виетнам през предишния месец завърши прибързано без постигането на пробив във връзка с противоречивата нуклеарна стратегия на изолираната комунистическа страна.

Режимът в Пхенян загатна през предходната седмица, че може да приключи процеса напълно и настоя интернационалните наказания да бъдат анулирани. Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео изрази вяра, че полемиките ще продължат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР