Посланикът на Северна Корея се появи рядко в Съвета за

...
Посланикът на Северна Корея се появи рядко в Съвета за
Коментари Харесай

Северна Корея защитава изстрелването на сателит в ООН, докато Ким изучава изображения на Белия дом

Посланикът на Северна Корея се появи рядко в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в понеделник, с цел да отбрани изстрелването на шпионски спътник от страната му, до момента в който водачът Ким Чен Ун учеше изображения, в това число на Белия дом и Пентагона.

Западните сили, Япония и Южна Корея обявиха, че Северна Корея е нарушила резолюциите на Съвета за сигурност, като изстреля спътника предходната седмица.

Тоталитарната страна съобщи, че нейното ново око в небето към този момент е предоставило изображения на огромни Съединени американски щати и Южна Корея военни обекти, както и фотоси на италианската столица Рим.

В понеделник той направи " подробни " фотоси на Белия дом и Пентагона във Вашингтон, съгласно държавната новинарска организация KCNA, която сподели, че Ким преглежда фотоси.

Той също преброи някои самолетоносачи във военна база и корабостроителница в прилежащия щат Вирджиния, се споделя в отчета.

В Съвета за сигурност посланикът на Северна Корея в Организация на обединените нации Ким Сонг се оплака, че други страни нямаха ограничавания за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР