Посланикът на САЩ в България Ерик Рубин обяви продължението на

...
Посланикът на САЩ в България Ерик Рубин обяви продължението на
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в България подкрепя силата на българския дух

Посланикът на Съединени американски щати в България Ерик Рубин разгласи продължението на акцията „ Силата е в теб “, която приветства България и българите за техните групови и самостоятелни триумфи през последните десетилетия. В първата част от акцията бяха показани елементарни българи поради приноса им към техните общности и страната.

Новата поредност на акцията ще покаже на публиката хора, които са водачи в разнообразни сфери на публичния живот и показват напредъка на България и нейната възходяща районна и световна роля. Клиповете ще подчертаят успехите, мотивацията и силата на най-хубавата българска сноубордистка Саня Жекова; на първия човек, преплувал Ламанша за по-малко от седем часа, Петър Стойчев; на доайена на българската антарктическа стратегия проф. Пимпирев; на раздавача на вяра доктор Георги Стаменов; както и новаторските бизнес инициативи на Магдалена Малеева и Ивайло Пенчев.

В своето изявление от 10 януари дипломат Рубин сподели „ В новата поредност от акцията ни, която започва през днешния ден, демонстрираме българи, мотив за национална горделивост с упорития си труд и с триумфите си. Тези българи са интернационално приети знаци, почтени за почитание, и демонстрират многото аспекти, по които България и българите оказват въздействие и трансформират света “.

Посланик Рубин още един път акцентира американската поддръжка за България и нейните цивилен водачи. „ Ролята ни като посолство е да вършим всичко по силите си, с цел да укрепваме двустранното партньорство, включително в области като сигурност, политика, търговия, обучение и редица други сфери на публичния и персоналния живот. Подкрепяме една мощна България. Ангажирани сме към суверенитета, демокрацията и просперитета на България. Оптимисти сме за бъдещето на България и посредством тази акцията се стремим да ви кажем за какво “.

За да доближат посланията на самодейността до допустимо най-вече хора, в акцията „ Силата е в теб “ ще бъдат употребявани телевизионни клипове, онлайн видеа и външна реклама. Кампанията е дело на рекламната организация Huts J. Walter Thompson Sofia в партньорство с продуцентска къща "Априори ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР