Посланикът на Русия в Португалия Олег Белоус е починал в

...
Посланикът на Русия в Португалия Олег Белоус е починал в
Коментари Харесай

Руският посланик в Португалия е починал внезапно

Посланикът на Русия в Португалия Олег Белоус е умрял в Лисабон на 66-годишна възраст, оповестиха от съветското външно министерство във вторник, предава ТАСС, представена от Фокус.
„ Външното министерство на Русия надълбоко съжалява да заяви, че съветският дипломат в Португалия Олег Белоус е умрял ненадейно в Лисабон на 8 май 2018 година “, обявиха от министерството.
За момента няма информация за възможен негов правоприемник.

" Сега " напомня:

8 ноември 2016 година
Сутринта, в деня на президентските избори в Съединени американски щати водещият съветски посланик Сергей Кривов (63 г.) e открит в безсъзнание на пода на съветското консулство в Ню Йорк. Руското посолство оповести като съществена версия инфаркт.

19 декември 2016 година
При откриването на фотоизложба в Анката е погубен съветският дипломат в Турция Андрей Карлов (62 г.). Той произнася тирада, когато турски служител на реда го прострелва в тил, крещейки ислямистки лозунги.

9 януари 2017 година
Руският консул в Атина Андрей Маланин (55 г.) е открит от чиновник при посолството мъртъв в банята на жилището си, откакто не се е явил на работа и не вдигал телефона.

27 януари 2017 година
Александър Кадакин (67 г.), дипломат на Русия в Индия. Умира в Делхи.

На 20 февруари 2017 година в Ню Йорк ненадейно умря дългогодишният съветски дипломат към Организация на обединените нации Виталий Чуркин (64 г.).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР