Посланикът на Мексико в Аржентина Оскар Рикардо Валеро ще бъде

...
Посланикът на Мексико в Аржентина Оскар Рикардо Валеро ще бъде
Коментари Харесай

Мексико отзова посланика си в Аржентина заради кражба на книга от магазин

Посланикът на Мексико в Аржентина Оскар Рикардо Валеро ще бъде отзован на родината си по отношение на обвинявания в кражба на книги от магазин в Буенос Айрес. Това заяви министърът на външните работи на латиноамериканската страна Марсело Ебгард в „ Туитър “, предава ТАСС.

„ Помолих комитета по нравственос да изследва казусът с посланика в Аржентина, който упрекват в кражба на книги от извествен магазин “, написа мексиканският министър.

„ За в този момент съм му дал указания да се върне у дома “. Камера за наблюдаване, която е открита в книжния магазин „ Атенео “ записа, по какъв начин 76-годишният посланик се пробва да открадне биографията на Джакомо Казанова, криейки я във вестник, оповестява Фокус.

На изхода той е арестуван от защитата, след което е отведен в полицията, само че след това пуснат, след определяне на неговата идентичност.

„ Ако се окаже правилно, че видеозаписът е същински, той ще бъде неотложно уволнен. Нечестното държание е напълно неприемливо “, добави Ебгард. Посланикът встъпи в служба през втората половина на август месец тази година. Стойността на книгата, която се опитал да изнесе от магазина, е 750 аржентински песо (около 12 долара). /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР