Посланикът на Ла Лига Фернандо Мориентес участва в онлайн събитие

...
Посланикът на Ла Лига Фернандо Мориентес участва в онлайн събитие
Коментари Харесай

Посланикът на Ла Лига Фернандо Мориентес разговаря с български медии преди Ел Класико

Посланикът на Ла Лига Фернандо Мориентес взе участие в онлайн събитие с български медии преди срещата сред безконечните противници Барселона и Реал Мадрид – най-гледаният клубен мач в света, който ще се изиграе на 24 октомври. Събитието се провежда от Ла Лига и MAX Sport – извънредният дом на Ла Лига Santander в България. Мориентес отговори на въпроси на публицистите и показа новата еднаквост на Ел Класико, която ще бъде употребена за първи път тази неделя. Тя отразява есенцията на тази световноизвестна футболна среща: съревнование, пристрастеност, технологии, нововъведения, динамичност, зрелищност и международно покритие.

Ел Класико съставлява най-дългогодишното клубно съревнование в историята на международния футбол, което ще бъде главен акцент в програмата на спортните канали MAX Sport този уикенд. Барселона против Реал Мадрид ще се излъчи на 24 октомври от 17:15 часа по MAX Sport 3. Сблъсъкът ще опълчи едни от най-хубавите играчи в света – Карим Бензема, Лука Модрич, Каземиро, Тони Кроос, Винисиус Жуниор за тима на Реал Мадрид и Серхио Бускетс, Жерар Пике, Мемфис Депай и Ансу Фати за отбора на Барселона. Това ще бъде първото Ел Класико, което MAX Sport ще излъчи през сегашния сезон като част от дългогодишното партньорство сред двете организации.

 Фернандо Мориентес
източник: MAX Sport

Аудиовизуалният артикул и отразяването на Ел Класико се провежда в партньорство с компанията MEDIAPRO. Дербито ще бъде предавано благодарение на общо 32 камери, измежду които 10 камери за снимане на занимателен каданс, 4 естествени камери, 6 за супер муден каданс, 2 кино камери, по една камера зад двете порти, въздушна камера, която се намира на разстояние от 21 км, камера в хеликоптер над стадиона и на дрон. Ла Лига е първата национална футболна лига, която употребява технология за 3D графики онлайн. Освен това организацията разполага с 38 ULTRA HD камери, които са ситуирани на стадиона, с цел да основат повторения в 360-градусово видео.



MAX Sport е формалният дом на Ла Лига Santander в България от 2018-а. През тази година MAX Sport и Ла Лига удължиха своето партньорство до края на сезон 2025/2026 и спортните канали на A1 получиха извънредни права за мачовете от испанския шампионат по футбол.

Към сегашния миг богатото портфолио на каналите MAX Sport включва и още доста забавни футболни шампионати и шампионати – UEFA Шампионска лига, италианската Серия А, нидерландската Ередивизи, Купата на Франция, Купата на Турция, американската Мейджър сокър лийг, Копа Либертародес, Копа Судамерикана. Извън футбола, феновете могат да гледат

всички най-интересни тенис шампионати на ATP, баскетболното състезание на България (НБЛ), Евролига, волейболната Лига на нациите, Диамантена лига, UFC, MotoGP, WRC, NASCAR, NHL и други MAX Sport са първите канали в страната, които излъчват в България срещите от NFL, в това число и едно от най-гледаните спортни събития – Super Bowl.

 Фернандо Мориентес
източник: MAX Sport

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР