Посланикът на Белгия у нас Н.Пр. Фредерик Мьорис изпрати поздравителен

...
Посланикът на Белгия у нас Н.Пр. Фредерик Мьорис изпрати поздравителен
Коментари Харесай

Темата „Умът на водача“ събра лидерите от Бургаска област на Молитвена закуска 2022 г.

Посланикът на Белгия у нас Н.Пр. Фредерик Мьорис изпрати приветствен адрес за прелестната самодейност

Бургас стана хазаин за повторно на неповторимата по рода си у нас Молитвена закуска през днешния ден в Конферентната зала на хотел „ България “, където се събраха водачи от политическия и публичния живот, от бизнеса и културата. 

Темата за 2022 година бе „ Умът на водача “, а гост-лектор – Симона Александрова, докторант по фармакология в Института по невробиология към Българска академия на науките и „ Вайцман Институт за просвета “, Израел. 

Регионалният конгрес бе проведен от черква „ Благовестие “ в партньорство с Община Бургас и Областната администрация. Обединени в навечерието на Рождество Христово от полезности и добродетели в работа на обществото, участниците се срещнаха с последните достижения на науката по обновяването на мозъка, въздействието на мислите върху физическото и прочувствено здраве, за силата на човешкия мозък, която е както съзидателна, по този начин и разрушителна.
 Симона Александрова, докторант по фармакология от Института по невробиология към Българска академия на науките срещна участниците с последните постижения в проучването на феноменалния човешки мозък
В залата бе кметът на община Бургас Димитър Николов, зам.-областният шеф Мария Ценова, публичният медиатор Тодор Стамболиев, кметът на община Поморие Иван Алексиев и ръководителят на Общинския съвет в Поморие Адам Адамов, политикът и държавник Димитър Ташев, шефът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Калоян Калоянов. Поздравителен адрес до участниците в Молитвената закуска изпрати посланикът на Белгия у нас Н. Пр. Фредерик Мьорис. Дипломатът приветства основателите, уверен, че способстват за основаването на нов дух на съгласие.

Молитвената закуска се постанова като обичаен конгрес за нашия град преди светлите Рождественски празници.  
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР