Посланик Венцислав Иванов, кариерен дипломат с над 40-годишен опит в

...
Посланик Венцислав Иванов, кариерен дипломат с над 40-годишен опит в
Коментари Харесай

Дипломат води листата на партия МИР в 24-ти избирателен район София*

Посланик Венцислав Иванов, кариерен посланик с над 40-годишен опит в областта на интернационалните връзки, е лидер на листата на партия МИР, (Морал, Инициативност, Родолюбие), в 24-ти изборен регион в София за претенденти за народни представители на идните предварителни парламентарни избори. 

" Включих се и станах част от екипа на партия МИР без съмнение, тъй като споделям изцяло програмата, задачите и целите на партията. Останах прелестно сюрпризиран от обстоятелството, че тази млада партия има собствен Етичен кодекс, с ясни правила и правила, които малко, (да не кажа съвсем никоя друга партия), нямат. Освен че изповядват една доста добре уравновесена и прагматична политика и идеология, в която свободата и справедливостта са действително обезпечени за всеки български жител, тези младежи са сложили в основата на своята партия морала, достойнството, инициативността, родолюбието и етиката. И то не с сключване на заявления за „ честност “, а с вътрешна увереност. Това е нещо огромно, същинско и друго от всичко, на което сме очевидци през последните 30 години в обществено-политическия живот на страната ", съобщи дипломатът.

Той е минал през всички дипломатически рангове от " стажант-аташе " до дипломат, като е заемал редица виновни длъжности - парламентарен секретар на Министерство на външните работи, шеф на отдел " Латинска Америка ", шеф Управление " Международни организации и права на индивида ". Бил е и шеф на дирекция " Права на индивида ", държавен сътрудник по процесуалното посланичество на България пред Европейския съд по правата на индивида, дипломат за специфични поръчения по правата на индивида и върховенството на закона. 

Посланик Венцислав Иванов е управлявал посолствата на България в Хелзинки, Пном Пен, Бразилия, Каракас и Пхенян. Работил е и в Мисията на ОССЕ в Босна и Херцеговина. Бил е участник и началник на български делегации на редица срещи по линия на Организация на обединените нации, Европейски Съюз, Съвета на Европа, ОССЕ и други интернационалните организации. Натрупал е забележителен опит в областта на двустранната и многостранна дипломация.   

" Почувствах и повярвах, че тези младежи от партия МИР са водени не от властови, или реваншистки  упоритости, а от откровено предпочитание да се впрегнат и да вършат нещо положително за бъдещето на България. И то действително. И го имат вяра откровено, и не са някакви „ площадни кресльовци “. Те имат експертен капацитет, тъй като всеки един от тях се е потвърдил на своето място и в своята сфера ", съобщи още дипломатът.

Той акцентира, че партия МИР има направена визия и тактика, по какъв начин България да пази националния си интерес като води уравновесена външна политика.

" С моя интернационален опит, знания и експертиза, се надявам да допринеса за реализацията на предлаганата от партия МИР външна политика, която да направи България уважавана на интернационалната сцена страна, а българския народ проспериращ и благополучен “, съобщи лидерът на листата на партия МИР в 24-ти многомандатен изборен регион София Венцислав Иванов.

Той прикани българските жители да се срещнат с програмата, задачите, политиките, цели и лицата на партия МИР, с цел да  подкрепят, гласувайки с номер 26, новото потомство, морала, експертността, професионализма и новия модел и метод на правене на политика в България.

„ Убеден съм, че с общи старания, както и с опита на потвърдените специалисти и силата, волята и желанието за смяна на младежите в партия МИР, ще успеем да променим Родината. Днес давам моя персонален образец за това и приканвам всеки българин да го направи, в името на по-доброто бъдеще на нашите деца и внуци в България “, съобщи дипломатът Венцислав Иванов.

*Публикацията е според контракт за Парламентарни избори 2021 година

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР