Посланик на САЩ у нас Херо МустафаХеро Мустафа (на английски:

...
Посланик на САЩ у нас Херо МустафаХеро Мустафа (на английски:
Коментари Харесай

U.S. посланикът се срещна с шефовете на ВМА и Пирогов

Посланик на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа  Херо Мустафа Херо Мустафа (на британски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски посланик, се срещна с шефовете на Военномедицинската академия - ген.-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български доктор, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 и на "Пирогов " проф. доктор Асен Балтов.

Тя и нейният екип показаха признателност към работата на медиците по отношение на грижата за пациентите с ковид в София.

Мустафа сервира кошници и дребни дарове на военачалник Мутафчийски и неговия екип във ВМА и на проф. Балтов и екипа му в „ Пирогов “. Инициативата е и по случай идния Ден на независимостта на Съединени американски щати - 4 юли.

Ръководството на тези лечебни заведения, лекарите, медицинските сестри и помощният личен състав сложиха здравето и живота си на линия, с цел да защитят нас. Казваме им благодаря!, означиха от U.S. посолството.

Засега, до момента в който се приготвяме да отпразнуваме нашия Ден на независимостта, изричаме признателност към всички здравни служащи в България! Наистина вършите невероятна работа - и ние знаем, че тя още не е свършила!, се споделя още в известието.

Проф. Асен Балтов: Около 20% от новорегистрираните с COVID-19 постъпват в болница

От своя страна двете лечебни заведения също благодариха за подрекапата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР