Посланик Мустафа беше завлечена около Димитровград, за да бъде използвана

...
Посланик Мустафа беше завлечена около Димитровград, за да бъде използвана
Коментари Харесай

Румен Петков към Херо Мустафа: Борисов опитва да ви използва

Посланик Мустафа беше завлечена към Димитровград, с цел да бъде употребена като рекламно пано на ББ. Това разяснява Румен Петков.

На 22 май 2019 година беше направена първа копка на междусистемната газова връзка Гърция-България (Комотини-Стара Загора), дължина 182 км. – 30 на гръцка територия, 152 на българска. Едва октомври беше подписан договорът за построяването на газопровода от гръцката компания АВАКС, период за въвеждане в употреба април 2021 година. Същевременно на 1 януари 2021 година ние би трябвало да стартираме да получаваме азерски газ.

" В понеделник на 16 ноември ББ за следващ път желае да влачи американския дипломат, госпожа Мустафа, в старозагорско и да я лъже по какъв начин всичко върви в график и по какъв начин ще изградим междусистемната газова връзка в точния момент. Миналата година през октомври предизвестих, че газовата връзка няма да бъде построена в точния момент, а незабавно след мен министър Теменужка Петкова излъга, че през октомври тази година газопроводът ще бъде въведен в употреба. В промеждутъка дипломат Мустафа беше завлечена към Димитровград, с цел да бъде употребена като рекламно пано на ББ ". Това съобщи ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков.

" Трябва да се знае, че планът е стартират напролет на 2009 година с 45 млн. евро безплатно финансиране от Европейска комисия. Единственият сексапил на този план е, че е стартират преди ББ и ще свърши след ББ. Въпросът е ще има ли наказания или просто ББ ще изиска да открадне още 25 млн. евро с аргумента тежести, подбудени от ковид и спомагателни заплащания. Американският дипломат не трябва да позволява за следващ път да бъде употребен като изтривалка, тъй като програмата планува вкарване на посланика в джипа, разходка по изчистена полоса от дървета и шубраци за отбягване на произшествия, лъжене за строителство в период и анонс за обир на още 25 млн. евро ", безапелационен е Румен Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР