Посланието на санкциите Магнитски“ към народа е много тежко -

...
Посланието на санкциите Магнитски“ към народа е много тежко -
Коментари Харесай

Плевнелиев за “Магнитски”: Посланието към народа е много тежко - че дори и САЩ не може да направи нищо на Пеевски

Посланието на глобите „ Магнитски “ към народа е доста тежко - че даже и Съединени американски щати не може да направи нищо на един Делян Пеевски. Това сподели президентът от 2012 година до 2017 година Росен Плевнелиев в предаването „ На фокус “ по Нова телевизия.

Санкциите са геополитика, счита той. „ Съединени американски щати са в цялостното си право да глобяват всички по съветска линия – ние видяхме русофили, съветски енергийни ползи. Темата с Горанов е доста странична. Не мога да предположа дали има съветска линия, по тази причина е извънредно значимо, в случай че има директни доказателства, да се видят “, разяснява Плевнелиев.

„ Нека се създадат специфични екипи по листата „ Магнитски ”. Нека европейските прокурори у нас да се задействат. Нека те да работят с американските и английски сътрудници. Нека се види истината, да се раздаде правдивост ”, прикани Плевнелиев.

Той разяснява настояванията за импийчмънт на президента Румен Радев, като съобщи, че няма съображение за това и че не в този момент е моментът. „ Неправилно е това, тъй като политическите тези на Радев са едно, напълно друго е способността на проевропейските сили в България да създадат нещо дружно, оттатък ясното русофилство на Радев “, сподели Плевнелиев.

Той насочи зов към „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и ГЕРБ: „ Имаме финален късмет, водете положителна акция, дайте решение, спрете с братоубийствената война и търсете благоприятни условия на тези избори да се направи държавно управление. “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР