„Посланието на г-н Борисов чрез моята номинация е ясна проевропейска

...
„Посланието на г-н Борисов чрез моята номинация е ясна проевропейска
Коментари Харесай

Митов се държи като заблудено дете: Борисов демонстрирал воля за крачка встрани, въпреки „тайните“ им уговорки „да се завърне“

„ Посланието на господин Борисов посредством моята номинация е ясна проевропейска и проатлантическа ориентировка. Очевидно господин Борисов показва воля да направи крачка настрана и да даде опция да се сформира кабинет “, счита той.

Припомняме обаче, че през вчерашния ден от, на което беше показан проектокабинетът на ГЕРБ, самият Бойко Борисов загатна, че се е схванал с Митов рано или късно „ още веднъж да се завърне “.

„ Съставът на кабинета е точно артикул на диалог сред мен и господин Борисов. Заедно сме обсъждали имената “, сподели протежето на шефа на ГЕРБ, като не уточни кой-кои имена е предложил. „ Няма мои, няма негови. Слагахме имената на масата и обсъждахме “, отсече претендентът за министър председател.

Думите на Христо Иванов, че е кукла на конци, Митов дефинира като политическо говорене. „ Тези хора подхождат като спечелили на тези избори, без да са такива. Нашият апел и да погледнат политическата действителност и резултатите от изборите. Не могат с лековато говорене да подценен волята на 840 000 български гласоподаватели, които са си дали гласа за ГЕРБ “, отново заобяснява Даниел Митов.

Той повтори, че партията, която го издига за министър председател, все пак, ще насочи публична покана за диалози с „ Демократична България “ и „ ИТН “. Надявал се, че те ще се отзоват, въпреки че всички сме наясно по какъв начин и двете партии неведнъж заявяваха, че в коалиция с ГЕРБ – не.

Що се отнася до, Митов незабавно отклони тематиката: „ Айде да не обсъждаме Георги Марков! “

По думите на Даниел Митов Борисов бил в доста положително въодушевление след претърпяната интервенция. Борисов не бил викан в Парламента, с цел да показва проект, а с цел да бъде хулен и унижаван, поръбза със отбраната кандидат-премиерът. „ Той е опериран, тъй че по-скоро няма да се появи “, добави Митов, като отново пробута Дончев, който може да замести шефа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР