Посланието към народа е много тежко - че дори и

...
Посланието към народа е много тежко - че дори и
Коментари Харесай

Плевнелиев за Магнитски: И САЩ не могат да направят нищо срещу Пеевски

Посланието към народа е доста тежко - че даже и Съединени американски щати не може да направи нищо на един Делян Пеевски, да вземем за пример. Така разяснява листата “Магнитски ” президентът от 2012 година до 2017 година Росен Плевнелиев в студиото на Народоосвободителна въстаническа армия. 

“Идват нови избори. Дайте да хванем последния трен на тази смяна, която и българските жители чакат. Нека се създадат специфични екипи по листата “Магнитски ”. Нека европейските прокурори у нас да се задействат. Нека те да работят с американските и английски сътрудници. Нека се види истината, да се  раздаде правдивост ”, прикани Плевнелиев. 

Той разяснява настояванията за импийчмънт на президента Румен Радев, като съобщи, че няма съображение и че “не е в този момент моментът ”. “Неправилно е това, тъй като политическите тези на Радев са едно, напълно друго е способността на проевропейските сили в България да създадат нещо дружно, оттатък ясното русофилство на Радев ”, сподели Плевнелиев. 

Той разяснява още думите на президента, че ще наложи несъгласие за съветско нуклеарно гориво, в случай че се наложи. “Радев е новият Орбан. Двамата приказват по един и същи метод. Допирните има точки са идентични. За страдание това са и опорните точки на Кремъл ”, сподели още президентът. 

И насочи зов към “Продължаваме Промяната ”, “Демократична България ” и ГЕРБ: “Имаме финален късмет, водете положителна акция, дайте решение, спрете с братоубийствената война и търсете благоприятни условия на тези избори да се направи държавно управление ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР