Посланието е повече от директно и говори за заплаха за

...
Посланието е повече от директно и говори за заплаха за
Коментари Харесай

Ново: Атентат Срещу Топ Мвр Шеф! Пепи Софиянеца, Светльо Чикията И Пешо Гарвана Отрязаха Главата На

Посланието е повече от непосредствено и приказва за опасност за ликвидиране.

Полицейския шеф е Стоян Йотев, който е шеф на бранш закононарушения против моторни транспортни средства в Главна дирекция „ Национална полиция “

А бандитите които са забили кирки във вратата му и са отрязали глава на кон с цел да го заплашат са Пепи Софиянеца, Светльо Чикията и Пешо Гарвана. Последните двама са врачани и най – положителните автоджамбази в този регион на България.

Според информатори на HotArena Стоян Йотев прелестно знаел, че тъкмо тези три лица са го заплашили.

Той обаче не е подал формален сигнал в полицията за случая. Причината била, че Йотев имал нерегламентирани връзки със Софиянеца, Гарвана и Чекията. Ченгето поемало задължения към престъпния контингент, получавал съществени тласъци, само че по-късно не си спазвал обещанията. И тъкмо поради това триото джамбази решили да го заплашат.

Пепи Софиянеца, Светльо Чикията и Пешо Гарвана са натрупали милиони от незаконна активност.

Имат и къщи в столичните квартали Бояна и Драгалевци, а персоналните им коли са последни модели поршета. Чекията да вземем за пример кара най – новия модел Порше Панамера. Говори се, че е доста на ти с полицията във Враца и им заплаща с цел да не го закачат.

Преди време склад на някогашния наркооп във Враца, препълнен като пещерата на Али Баба с крадени джипове за 1,5 млн. лева, беше разрушен от столични ченгета. Щом влезнали в него, те онемели, защото най-старото возило било на две-три години. Складът се стопанисвал от известния в района джамбазин Светлин, който носи цветущия прякор Чикията поради пристрастеността си към порно списанията и последващите дейности след гледането на голите картинки, описаха служители на реда.

Голям скандал се подвигна и с мелето, в което участваха хора на Чикията в локалната горделивост на Враца „ Бирхалето “.

Всичко почнало със закачки сред прилежащи компании, които бързо минали в всеобщ пердах сред гостите в скандалното заведение. От едната страна били приятелите на Светлин Чикията, а от другата – хората на кикбоксьора Вени – повече от 30 души.
Същата вечер във Враца имало боксова галавечер и поради това в града били пристигнали на посетители спортисти от Монтана. Започнал нечовечен ръкопашен пердах, който последователно се пренесъл и по стълбите на заведението, и пред него. От личния състав на дискотеката подали сигнал на тел. 112, само че пристигналите служители на реда при типа на мелето избягали за подкрепление.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР