Послание от Вселената за вас. Изберете една мандала! От санскрит

...
Послание от Вселената за вас. Изберете една мандала! От санскрит
Коментари Харесай

Послание от Вселената – ето какво е подготвила за вас

Послание от Вселената за вас. Изберете една мандала!

От санскрит думата “мандала ” се превежда като “кръг, колело ”. Изглежда като шаблонизирана рисунка в черно и бяло. Отношението към нея в античните цивилизации било надълбоко свещено, свещено – тъй като се е считало, че тези рисунки показват същността на човешката душа.

Изберете мандалата, която най-вече ви харесва и получете обръщение от Вселената.

Мандала номер 1 – самолюбие и праведност
Тази мандала се избира от хора с консервативно мислене. Винаги се стремите към правдивост и постъпватеправилно. Тези хора поставят всички старания, с цел да реализиран личната си цел. Въпреки всичко, те не не помнят за ползите на околните и постоянно се пробват да угодят на фамилията си.

Тези хора постоянно считат, че другите подценяват напъните и желанието им да оказват помощ. Вие се ръководите от възприятие за правдивост и сте подготвени да поемате риск във всеки един миг.

Мандала номер 2 – почтеност и интерес
Хората, които избират тази мандала, постоянно остават почтени със себе си. Мнението на другите не визира тези персони, тъй като те не се опасяват от наказание. Тези хора са прями и постоянно показват това, което мислят. Въпреки че може да ви се коства, че другите не ви харесват, в реалност тези към вас правят оценка вашата прямост.

Роднините постоянно се обръщат към вас за помощ, тъй като сте мъдри и забавни.

Мандала номер 3 – внимание и почитание
Тази мандала притегля тези, които се пробват да задоволят потребностите на другите. Тези хора обаче не стопират да работят върху себе си и постоянно се стремят към саморазвитие. Те не стопират дотук и постоянно си слагат нови цели.

Тези хора наблюдават най-новите трендове и постоянно знаят за всички новости. Те са умни, забавни и елементарно влизат в полемики с другите.

Мандала номер 4 – харизматичност
Тази мандала се избира от изключителни персони, които имат изключителна дарба да въздействат на другите хора. Можете елементарно да манипулирате хората.

Имате богато въображение, което, в случай че желаете, бихте могли да употребявате, с цел да създадете творби на изкуството.

Мандала номер 5 – непримиримост и храброст
Изборът на тази мандала значи, че сте убеден човек, който знае тъкмо по какъв начин да вземе всичко, от което се нуждае от живота. Вие се отличавате от другите по храброст и увереност, поради които постоянно постигате това, което желаете. Знаете мощните страни на вашата персона, по тази причина ги употребявате сполучливо за личното си развиване.

Вие сте самостоятелен човек и знаете тъкмо по какъв начин да се изразявате. Благодарение на това получавате всичко, което желаете.

Вижте още: Излекуване на кашлицата за един ден. Полезни препоръки и предписания

Мандала номер 6 – деликатност и сензитивност
Вие сте почтени и отворени и елементарно отговаряте на страстите и възприятията на другите. Знаете по какъв начин да подкрепите и да намерите верните думи, по тази причина имате доста другари. Често ви питат за съвет и знаете тъкмо какво и на кого да кажете.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР