Пощенските превозвачи на Пощенската служба на САЩ, известни с това,

...
Пощенските превозвачи на Пощенската служба на САЩ, известни с това,
Коментари Харесай

Пощенските превозвачи са изправени пред нарастващи заплахи от насилие на фона на вълна от грабежи

Пощенските превозвачи на Пощенската работа на Съединени американски щати, известни с това, че се провират през сняг и лед, с цел да доставят поща, от ден на ден се сблъскват с друга заплаха по маршрутите си за доставка: въоръжени грабежи.

Пощальонците, които не са въоръжени, стават все по-честа цел, тъй като от време на време носят персонални чекове или медикаменти с рецепта, които нарушителите могат да трансфорат в пари. Някои нарушители също ограбват превозвачи, с цел да се снабдят с остарелите „ ключове със стрелки “ на USPS, тип повсеместен ключ, който може да отваря доста типове пощенски кутии, позволявайки на крадците да откраднат наличието им.

Миналия май USPS сътвори изпитание за попречване на престъпността, наречено Project Safe Delivery за „ понижаване на незаконните дейности против пощенски чиновници “. Въпреки това обирите на пощенски превозвачи се повишиха с 30% до 643 случая предходната година, до момента в който броят на обирите, довели до пострадвания, се удвои до 61 през 2023 година, съгласно данни, предоставени от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР